U14 Milli Takım seçmelerine 4 futbolcumuz davet edildi
Alt Yapı

U14 Milli Takım seçmelerine 4 futbolcumuz davet edildi

19 Nisan 2022 Salı 16:24
U14 Milli Takım seçmelerine 4 futbolcumuz davet edildi

U14 Takımımızda forma giyen Bayram Berk ÇAPOĞLU, Emir Bora ÇOBAN, Hasan Fehmi ÖZ ve Yakup AYAN Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen milli takım seçmelerine davet edildi.

Genç Milli Takımlar tarafından gerçekleştirilen ve 2008 doğumlu oyuncuları kapsayan 14 yaş altı seçmeleri Antalya'da oynanacak karşılaşmalarla yapılacak.

15-29 Nisan 2022 tarihleri arasında oynanacak maçlarla gerçekleştirilecek seçmeler, bu sene Antalya'da Emirhan Spor Kompleksi sahalarında organize ediliyor. Bölgelerde oluşturulan takımların yapacağı maçlar Genç Milli Takım antrenörleri tarafından izlenecek.

Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon, Trakya, Van, İstanbul Amatör bölgelerinden 20 takımda toplam 400 sporcunun yer alacağı organizasyon 29 Nisan 2022 Cuma gününe kadar devam edecek.

Genç Milli Takım antrenörleri ile bölge antrenörlerinin takip edeceği maçlar sonrasında, U14 Milli Takımı ve kulüpler için oyuncu havuzu oluşturulacak.

 

 

 

Diğer Haberler