U12 RİZE CUP BÜYÜK COŞKUYLA TAMAMLANDI
Alt Yapı

U12 RİZE CUP BÜYÜK COŞKUYLA TAMAMLANDI

29 Ocak 2020 Çarşamba 16:56
U12 RİZE CUP BÜYÜK COŞKUYLA TAMAMLANDI

Finalde çekişmeli mücadele sonunda Reşadiyespor'u yenen Çaykur Rizespor 12 yaş altı takımı kupayı müzesine götürdü.

 

300 sporcu ve 16 takımın kıyasıya rekabeti ve dostça paylaşımlarıyla Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulunun bir başka vizyon projesi daha gerçek oldu. 29 Ocak 2020 Çarşamba günü Mehmet Cengiz Tesislerinde final yapan U12 RİZE CUP şenlik havasında gerçekleşti.

 

İkincisi düzenlenen turnuva ile tecrübe kazanan organizasyonumuz, 2020 yaz dönemi için planlanan bir sonraki turnuvaya birçok takımı davet etti.

 

Takımların 8’e 8, yarı sahada tek devre, 20 dakika mücadele ettiği eleme maçları Mehmet Cengiz Tesislerinde oynandı. Ödül olarak finale kalan 4 takıma Rize vali yardımcısı Sayın Ahmet Dalkıran, teknik direktörümüz İsmail Kartal, Asbaşkanımız Serkan Karavin, alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Sadullah Köse ile organizasyon ve ilçeler sorumlusu Talha Küçükvar tarafından madalya ve kupa verildi.

 

Finale kalan Çaykur Rizespor ve Reşadiyespor U12 takımlarının çekişmeli mücadelesi sonunda Çaykur Rizespor 12 yaş altı takımı kupayı müzesine götürdü.

Kupa töreninde minik sporcular; geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatya’da gerçekleşen depremden zarar gören çocuklara bağışlanmak üzere biriktirdikleri harçlıklarını bağışlayarak Rize Valiliği AFAD yetkililerine iletilmek üzere vali yardımcısı Ahmet Dalkıran’a teslim etti.

 

U12 RİZE CUP koordinatörü Bilal Karafazlıoğlu; Temmuz 2020 turnuvası için hazırlıkların ve başvuru sürecinin başladığını bildirdi.

 

ÇAYKUR RİZESPOR KULÜBÜ

 

 

 

 


 

 

Medya mensupları için yüksek çözünürlükte fotoğraflar: https://photos.app.goo.gl/1qCf7JJovAjtvg8D8

 

Diğer Haberler