Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay Basın Toplantısı Yaptı
Çaykur Rizespor

Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay Basın Toplantısı Yaptı

30 Ocak 2014 Perşembe 12:20
Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay Basın Toplantısı Yaptı

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, kötü gidişe Trabzonspor galibiyeti ile son vermek istediklerini söyledi.

Takıma yeni katılan isimlerin uyum sorunu yaşadığını belirten Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, bu uyum sorununu kısa sürede atlatacaklarını kaydetti. 

Yeni transfer Engin Baytar ile birlikte bugün basının karşısına geçen Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Bir uyum sorunumuz var. Bunu atlatmanın mücadelesini veriyoruz. Hiç hazırlık maçı oynamadan bazı oyuncularımız lig maçına çıktı. Örneğin Lualua istediğimiz seviyede değil. Bunun dışında bazı arkadaşlarımızda var. Bunları çok çok iyi duruma getirmek için hazırlık maçları ve antrenmanlara ağırlık vereceğiz. Gelen arkadaşların katkısı bize çok iyi olacak ama biraz zaman geçecek. Yenilerle eskiler çok iyi kaynaştı arkadaşlıkları çok iyi. Çok kritik bir maça çıkacağız. Bütün herkes bu maça odaklandı. Üstümüzdeki yükü bu maçta atmak istiyoruz. Takım olarak bunu yapacak güçteyiz. Taraftar itici güçtür. Bu maçta gerekeni taraftar yapmalıdır. Bunu geçmişte yaptılar. Bunu yine yapmaları için onlara çağrıda bulunuyorum. Takımlar gücünü taraftarından alırlar. Buna ihtiyacımız var. Güçlü bir destek bizim arzumuza isteğimize güç katacaktır. Herkes kaşkol unu formasını alarak Trabzonspor ile oynayacağımız maça mutlaka gelsin” diye konuştu.

 
Çaykur Rizespor’un Galatasaray’dan kiraladığı Engin Baytar, bu hafta oynanacak olan Trabzonspor karşısında galip gelmek istediğini söyleyerek, “Aslen Trabzonluyum ama ekmeğimi kazandığım yer burası. Şu an duygusal düşünecek bir durumda değilim” şeklinde konuştu. 

Çaykur Rizespor’un başarılı oyuncusu Engin Baytar, Rizespor forması ile ilk maçıma çıktığını belirterek. “Bazı arkadaşlarımızla ilk defa oynadığım için bir uyumsuzluk olabilir. Bu hafta oynadığımız maçta sonuca bakmamak lazım. Şansız yediğimiz gollerle yenildik. Yoksa futbol olarak iyi oynadık. Trabzon maçı ile bunu telafi edeceğiz. Pazartesi oynayacağımız maç Gençlerbirliği maçı gibi olmayacak. Çok daha farklı bir oyun ortaya koyacağız. 13 maçtır kazanamıyoruz. Futbolcular ve teknik kadro birbirimize destek vermeliyiz, moral vermeliyiz.  Kaybedilenlerden ders çıkaracağız. Bize şehir ve taraftar destek olacak ve bunların üstesinden geleceğiz. Rizespor’u ligde tutmak hepimizin görevi. Tek hedefimiz Trabzon karşısında galip gelmek. Aslen Trabzonluyum ama ekmeğimi kazandığım yer burası, terimin son noktasına kadar mücadele edeceğim.  Şu an duygusal düşünecek bir durumda değilim, tek düşüncem iyi bir futbolla kazanmak olacak" ifadelerini kullandı. (Kaynak: Ajanslar)

Diğer Haberler