Teknik Direktörümüz Haftalık Basın Toplantısını Yaptı
Çaykur Rizespor

Teknik Direktörümüz Haftalık Basın Toplantısını Yaptı

18 Aralık 2013 Çarşamba 21:45
Teknik Direktörümüz Haftalık Basın Toplantısını Yaptı

Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Kasımpaşa maçında mulaka üç puan hedeflediklerini söyledi.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, önümüzdeki Cuma günü evlerinde Kasımpaşaspor'u konuk edeceklerini belirterek, "Bu maçta üzerimizdeki şanssızlıklara artık son vermenin zamanı geldi" dedi.

Kasımpaşaspor maçının zor geçeceğini ifade eden Rıza Çalımbay, "Aksilikler yaşadığımız günler oldu. Şanssız sakatlıkların ardından şanssız sonuçlar aldık. Geldiğimiz durumda bu maç ve Elazığ maçı çok önem kazandı. Şu an hiçbir sakatlığımız yok. Maçın Cuma günü olması bir dezavantaj ama taraftarımızı tribünlere bekliyoruz. Onların desteğiyle bu şanssızlığa son vererek bu maçtan üç puanı almak istiyoruz. Taraftarımızdan ricam bütünleşip bu maçtan en iyi sonuçla ayrılmamızda bize destek olsunlar. Bu maç çok çok önemli. Bunu taraftarımız da takımına sahip çıkmalıdır. Takımımız bir alt ligden geldi. Buna rağmen çok transfer yapmadık. Sakatlıklar yaşadık. Bunun neticesinde de istemediğimiz sonuçlar aldık. Lige yeni çıkan takımlar için ilk iki sene çok önemlidir. Bu iki seneyi atlatmak için çok mücadele etmemiz gerekiyor. Bunu da başaracak bir kulübüz" diye konuştu.

"İKİNCİ YARIDA BAMBAŞKA BİR RİZESPOR"

Belirlenen mevkiler için transfer listesini yönetime sunduğunu söyleyen Çalımbay "İstediğimiz transferler devre arasında yapılacaktır. Elimizi çabuk tutarsak bir an önce transferleri geçekleştiririz. Benim ikinci yarı için hiçbir korkum yok. Bambaşka bir Rizespor bekliyoruz. Hayatımda hiçbir takımı zor durumda bırakıp bir yere gitmedim. Benim burada çalışmamın nedeni taraftardır. Rizespor taraftarındır. Biz gelip gideriz bu takım burada kalır ve bu takıma taraftar sahip çıkmalıdır. Biz ikinci yarı için düşüncelerimiz var. Şu ana kadar hiçbir garanti oyuncu transferi yok. Bunlarla ilgili planlamalarımızı gelecek hafta kamuoyu ile paylaşacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

 

Diğer Haberler