TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI ANTRENMAN PROGRAMI
Çaykur Rizespor

TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI ANTRENMAN PROGRAMI

12 Aralık 2014 Cuma 11:53
TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI ANTRENMAN PROGRAMI

Antrenman saatlerindeki değişiklikler, haberler ve fotoğraflar bu sayfada güncellenecektir. Ayrıca belirtilmemişse antrenmanlar Mehmet Cengiz Tesislerinde yapılacaktır.

15 Aralık 2014 Pazartesi

20:00 ÇAYKUR RİZESPOR  - TRABZONSPOR

Hüseyin Avni aker Stadyumu 


...


13 Aralık 2014 Cumartesi

11:00 Antrenman (İlk 15 Dakikası Basın Mensuplarına Açık


12 Aralık 2014 Cuma

13:30 Antrenman (Basın Mensuplarına Açık

 

Antrenman koşu ısınma ve ardından taktik ağırlıklı yapılan çalışmayla son buldu. Sakatlıkları sebebiyle Ousmane Virea ve Godfrey Oboabona antrenmanda yer almadı.Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet Erdoğan, Ömer Ofluoğlu ve İdari Koordinatörümüz Ensar Halitağaoğlu antrenmanı takip etti. 


11 Aralık 2014 Perşembe

11:00 Antrenman (Basın Mensuplarına Açık

 

Antrenman, ısınma, çabuk kuvvet, pas ve dar alanda çift kale maçla sona erdi. Sakalıkları sebebiyle Godfrey Oboabona, salonda çalışırken Ousmane Viera ise dinlendirildi. Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer Ofluoğlu ve İdari Koordinatörümüz Ensar Halitağaoğlu antrenmanı takip etti. Yeşil-Mavililerimiz Cuma günü 13:30’da basına açık yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. 

 


10 Aralık 2014 Çarşamba

11:00 Antrenman (Basın Mensuplarına Açık

 

Osman Nuri Şahinoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, oyuncular koşu, 5’e 2, ve çift kale maç çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. MR’ı çekilen Ousmane Viera’nın bel fıtığı başlangıcı nedeniyle dinlendirilirkenn, Doktor kontrolünden geçen Serkan Kırıntılı, yarından itibaren çalışmalara katılacak. Godfrey Oboabona ise salonda çalıştı. Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Sadullah Köse antrenmanı takip etti. 

 


 9 Aralık 2014 Salı

17:00 Antrenman (Basın Mensuplarına Açık

 

Takımımız Osman Nuri Şahin yönetiminde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Osman Nuri Şahin'in yardımcılıklarını,  altyapı antrenörleri, Sinan Durmuş, Ömer Tornacı, Ogün Kutlu, kaleci antrenörü İhsan Öksüz ve analist antrenör Tevfik Kıran yaptı. Koşuyla başlayan antrenman 5’e 2, pas ve dar alanda yapılan çift kale maçla son buldu. Çalışmaya, MR sonuçları beklenen Serkan Kırıntılı, Ousmane Viera ile kupa maçında sakatlanan Godfrey Oboabona katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Engin Bekdemir ise takımdan ayrı düz koşunun ardından fizyoterapist eşliğinde çalışmayı tamamladı. Öte yandan Lomana Lualua, takımla birlikte çalışmaya katıldı. Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Sadullah Köse antrenmanı takip etti. 

 



Fotoğrafların Tamamına Resmi Facebook Sayfamızdan Ulaşabilirsiniz...
https://www.facebook.com/caykurrizespor.org.tr/photos_stream?tab=photos_albums

Basın mensupları için orijinal boyutunda fotolar Google+ hesabımızda... 
https://plus.google.com/+ÇAYKURRİZESPORKULÜBÜ/photos 
 
Videolar YouTube kanalımızda
https://www.youtube.com/channel/UC8VDFyJpVD1-IjWZFfiu5uQ  

Diğer Haberler