TAKIMIMIZ MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR
Çaykur Rizespor

TAKIMIMIZ MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

17 Nisan 2019 Çarşamba 18:18
TAKIMIMIZ MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Çaykur Rizespor'umuz, Spor Toto Süper Ligin 29. haftasında Medipol Başakşehir ile 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadında oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam saat 16.00'da yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Atmacalar; Pazar günü 16:00’da Medipol Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam Mehmet Cengiz Tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Antrenman ısınma ile başlayıp pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ilk bölümünde kaleciler takımdan ayrı çalıştı. Son bölüm ise çift kale maçla tamamlandı.

 

Antrenmana tedavileri devam eden Aatif Chahechouhe ve Mykola Moroziuk katılmazken, Musa Çağıran takımdan ayrı düz koşu yaptı.

 

Göztepe maçında gördükleri sarı kartla beraber Braian Jose Samudio Segovia ve Mohamed Abarhoun; Medipol Başakşehir maçı öncesi 4 sarı kart nedeniyle cezalı durumda.

 

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan futbolcumuz Chidozie Collins Awaziem: “Galatasaray veya Başakşehir’in, şampiyonluğa oynuyor olması bizi ilgilendirmiyor. Biz bu iki takımı da yenebilecek güçte olduğumuzu biliyoruz, bunun için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

 

Yeşil mavili ekibimiz; hazırlıklarına Perşembe günü 16:00’da Çaykur Didi Stadında ve Cuma günü 11:00’da Mehmet Cengiz Tesislerinde yapacağı antrenmanla devam edecek. Takımımız Cumartesi sabah Başakşehir maçı hazırlıklarının son antrenmanını tesislerinde yapacak ve ardından 12:50’de İstanbul Havalimanına gerçekleştireceği uçuşla kampa girecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Haberler