Sağlık Çalışanlarına Minnetle!
Çaykur Rizespor

Sağlık Çalışanlarına Minnetle!

12 Ekim 2020 Pazartesi 18:27
Sağlık Çalışanlarına Minnetle!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi mikrobiyoloji laboratuvarı çalışanlarına teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Covid-19 salgının başından itibaren Rize ve bölgesinin tüm testlerini mesai mefhumu gözetmeden gerçekleştiren, Türkiye Futbol Federasyonun liglerin başlayacağı tarih ile ilgili takvimi açıklamasından itibaren de Çaykur Rizespor Kulübü teknik ekip, futbolcu ve personelinin de Covid-19 testlerini büyük bir fedakarlıkla gerçekleştiren Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi mikrobiyoloji laboratuvarı çalışanlarına müteşekkiriz.

 

Teşekkürümüzü yerinde sunmak üzere klinik bölüm başkanı Sn. Prof. Dr. Osman Birol Özgümüş Beyefendi ve Sağlık Bakanlığı Covid-19 testleri Rize sorumlusu hocamız Doç. Dr. Ayşegül Çopur Çiçek Hanımefendiye plaket ve isimlerinin yazılı olduğu şanlı formamızı takdim ettik. Bu küçük törene yöneticilerimiz; Prof. Dr. Hasan Türüt, Talha Küçükvar, Yaşar Özdoğan ve Serkan Karavin katıldılar.

 

Laboratuvarda emek veren diğer personele de isimlerinin yazılı olduğu efsane çubuklu formamız takdim edildi. Kulüp olarak bundan salgın sürecinde desteklerini sürdüren hocalarımıza ve tüm ekibine bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Saygılarımızla,

 

ÇAYKUR RİZESPOR KULÜBÜ

 

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Haberler