Konya'da Maç Sonrası
Çaykur Rizespor

Konya'da Maç Sonrası

18 Mart 2012 Pazar 23:42
Konya'da Maç Sonrası

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak, bir dönem küme düşmesi kesin görülen Konyaspor'un büyük bir başarıyla zirve mücadelesi yaptığını ifade ederek,

"Konyaspor eski günleri için uğraş veriyor. Bu maçta da yürekli mücadele ettiler. Onların çok net pozisyonları vardı. Bizim düzgün bir pozisyonumuz olmadı. Biz şanslıydık ve beraberlik golünü erken bulduk. Maalesef içeride oynadığımız maçları kaybediyoruz ve bu kaybettiğimiz maçlara üzülüyoruz. Keşke hep dışarıda oynasak diye aklımızı geliyor. Önümüzde Kartal maçı var. İçeride oynayacağımız bu maçı almak için çalışacağız" dedi.

Çaykur Rizesporlu oyuncu Aytek, Konyaspor maçının her iki takım içinde önemli bir maç olduğun belirterek, "Dün alınan Elazığspor mağlubiyeti Konyaspor açısından bu maçı önemli bir hale getirdi. İlk 2 için büyük bir avantaj elde edeceklerdi. Biz de eğer kazanırsak tekrar ilk 2 içinde biz de varız diyebilecektik. Çok iyi ve zevkli bir maç oldu. Konyaspor'da kazanabilirdi. Ama biz gerekenleri yaptık. 3 puan aldık ve artık biz de varız diyoruz. Olursa ilk 2'den olmazsa play-off'tan takımımızı Süper Lig'e taşımaya çalışacağız" diye konuştu.

Diğer Haberler