GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI
Çaykur Rizespor

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

15 Ocak 2020 Çarşamba 13:54
GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında 20 Ocak Pazartesi günü saat 20:00'de Çaykur Didi stadında oynanacak Çaykur Rizespor - Gençlerbirliği maçı biletleri satışa çıktı.

Çaykur Rizespor - Gençlerbirliği karşılaşmasının kombine transferi, bilet transferi. kulübe devir fonksiyonu Çaykur Rizespor - Galatasaray karşılaşmasından sonra aktif olacaktır.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

29.12.2019 tarihinde oynanan ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş.Karşılaşmasında KALE ARKASI DENİZ B, KALE ARKASI DAĞ B, C, MARATON C, D. VIP B Blokta yer alan seyircilerin bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.

· BİLET SATIŞ LOGO KISITI

·  Çaykur Rizespor biletleri,  Gençlerbirliği. Passolig Kartlar hariç, diğer tüm Passolig Kartlar ile satın alınabilir. 

BİLET KOMBİNE TRANSFER KISITI

·  Bilet/kombine transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır. Çaykur Rizespor bilet/kombine sahipleri, Gençlerbirliği. logolu Passolig Kartlar hariç, diğer tüm Passolig Kartlara biletlerini maçlık olarak transfer edebilirler.

·  Çarkur Rizespor A.Ş. 2019/2020 sezonu kombine sahipleri Gençlerbirliği.  karşılaşmasına gelemeyecekse kombinesini Çaykur Rizespor A.Ş. kulübüne devir edebilir. 

ENGELLİ TRİBÜN BİLETLERİ
·  Engelli tribün biletleri engelli tribün kapasitesi ile sınırlıdır. Engelli tribün girişleri için Passolig Kart zorunluluğu bulunmaktadır.

·  Engelli tribün biletlerinin yüklemesi maç günü stadyum gişelerinden yapılmaktadır. 

·  Engelli tribün biletleri transfer edilemeyecektir.

·  Kişi Başı 5 bilet sınırı vardır.

·  7 yaş ve üzeri için Passolig kart ve bilet zorunludur. 7 yaş altı çocuklar ebeveynleri ile karşılaşmaya giriş yapabilirler.

·  Gişe çalışma saatleri hafta içi 09:00-18:00, hafta sonu 09:00-18:00 saatleri arasındadır. Maç Günü gişeler karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık kalacaktır.

·  Maç günü stadyum gişelerinden Passolig Kart teslimatı ve satışı yapılmamaktadır.

·  Kapı açılış saatlerine Emniyet Güçleri karar verir. Aksi bir durum olmadığı taktirde maç saatinden 2 saat önce kapılar açılır.

·  Passolig kartı eline ulaşmayan taraftarların maç saatinden 2 saat öncesine kadar tek geçişlik kartlarını stadyum gişelerinden teslim almaları gerekmektedir. Passo Mobil uygulamasını akıllı telefonlarına yükleyen taraftarlar akıllı telefonlarını kullanarak karşılaşmaya tek geçişlik kart almadan  giriş yapabilirler.​

 

·  Biletlerinizi www.passo.com.tr haricinde N’Kolay satış noktaları ve 0850 7243344 no’lu çağrı merkezi üzerinden de satın alabilirsiniz.

 

Diğer Haberler