DEMİR GRUP SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Çaykur Rizespor

DEMİR GRUP SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

22 Ağustos 2019 Perşembe 20:37
DEMİR GRUP SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Atmacalar; Pazar günü 19:15'te Sivasspor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Bugün 18:30’da başlayan antrenman ısınma ve ardından pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ilk bölümünde kaleciler takımdan ayrı çalıştı. Son bölüm ise tek kale maç ve taktik çalışmasıyla tamamlandı.

 

Maçın hakemi Fırat Aydınus; son olarak 21 Ocak 2019 tarihinde deplasmanda Kasımpaşa ile oynadığımız maçta VAR hakemiydi. Orta hakem olarak en son 20 Kasım 2018’de Ankaragücü’nü ağırladığımız maçı yönetmişti.

 

Salı günü saha kenarında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktörümüz İsmail Kartal: “Sivasspor lige en hazır takımlardan biri, rakip karşısında istek, moral ve elimizden gelenin en iyisini yaparak bu maçtan da en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz.“ dedi.

 

Pazartesi günü antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan futbolcumuz Dario Melnjak: “Yepyeni takım arkadaşları ve yeni bir teknik ekip ile ilk maçımızı kazandık. Rize’de olmaktan ve bu takımın bir parçası olmaktan dolayı çok memnunum. Taraftarlarımıza verdikleri pozitif enerji için teşekkür ediyorum.” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

 

Takımımız Cuma akşamı 18:00’da Mehmet Cengiz Tesislerinde yapacağı son antrenmanla kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Haberler