Çaykur Rizespor U17 Takımı Ligi Lider Bitirip Türkiye Finallerine Gitmeyi Garantiledi
Alt Yapı

Çaykur Rizespor U17 Takımı Ligi Lider Bitirip Türkiye Finallerine Gitmeyi Garantiledi

28 Mart 2023 Salı 17:08
Çaykur Rizespor U17 Takımı Ligi Lider Bitirip Türkiye Finallerine Gitmeyi Garantiledi

Çaykur Rizespor Kulübü başkan yardımcısı ve altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Serkan Karavin, gelişim liglerinde sezon sonuna yaklaşılırken basın mensuplarına genel bir değerlendirmede bulundu.

Serkan Karavin: “U19 takımımız, Elit B grubunu 2. olarak tamamlayarak play-off oynamaya hak kazandı. Bu yıl, U19 takımımızdan 3 sporcumuz A takıma davet edilirken, 2 sporcumuz da genç milli takımlara davet edildi. U19 Ligi play-off maçları 2 Nisan 2023 tarihinde TFF’nin belirleyeceği tarafsız bir sahada oynanacak.
U17 Elit liginde ise B grubunu lider olarak tamamladık. U17 takımımızda da bir milli sporcumuz bulunuyor. Ligi lider tamamlayarak Türkiye yarı finallerine gitmeye hak kazanan takımımız, play-off eleme gruplarından gelen takımla yarı final müsabakasını 28 Nisan 2023 tarihinde tarafsız sahada oynayacak.
U16 Gelişim Ligi 8. grupta bulunan U16 Takımımız ise Trabzonspor U16 Takımıyla ikincilik için yarışıyor.
Müsabakaları biten U15 Takımımız ise grubunu 3. sırada tamamladı. U15 takımımızda da bir milli sporcumuz bulunuyor.
U14 Gelişim Ligi 8. grupta güzel bir sezon geçiren ve 3. sırada bulunan U14 Takımımız ise bu hafta son maçına çıkacak.
Başkanımızın da altyapı vizyonu olarak benimsediği gibi “altyapıda yarışmacılıktan çok gelişimi önemsiyoruz!” Takımlarımız geliştikçe de yarışabilir hale geldik. Takımlarımız ve sporcularımızda kazanma alışkanlığı oluştu.
 
Başta her konuda maddi manevi desteğini Rizespor Altyapısından esirgemeyen başkanımız Sayın İbrahim Turgut olmak üzere, akademi direktörlerimize ve teknik ekibimize ve bizi gururlandıran Çaykur Rizespor altyapı futbolcularına teşekkürlerimi sunuyorum!”
 

 

Diğer Haberler