Çalımbay, Haftalık Değerlendirme Toplantısını Yaptı
Çaykur Rizespor

Çalımbay, Haftalık Değerlendirme Toplantısını Yaptı

25 Aralık 2013 Çarşamba 12:13
Çalımbay, Haftalık Değerlendirme Toplantısını Yaptı

Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, ligin ilk yarısının son maçını kazanmak istediklerini belirterek devre arasında da takıma nokta transferler yapacaklarını söyledi.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, haftalık değerlendirme toplantısını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptı. İlk yarının son haftasında Elazığspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay “Artık ligin ilk yarısının son haftasına geldik. Rakibimiz için de çok önemli bir maç. Lige çok iyi başladığımız bir sezondu. Lige yeni çıkan bir takım için tedbirler alınmadığında sıkıntılar yaşarlar. Şu an puan tablosuna bakınca lige yeni çıkan takımlar tablonun aşağısında arkadaşlar. İyi başladık iyi de yerdeydik, sonrasına başlayan sakatlıklar, cezalılar kötü sonuçlar almamıza neden oldu. Bunlar mazeret değil ama sakatlıklar yüzünden 11 çıkartmakta zorlandığımız maçlar oldu. İyi şeyler yapmak için mücadele ettik. Aldığımız puan istediğimiz beklediğimiz puan değildi. Daha iyi yerde olmamız lazımdı. Antrenörlük hayatımda bu kadar sakatlık yaşadığımız bir dönem yaşamadım. Diğer futbolcularımız gerekli gayreti gösterdi ama istediğimiz sonuçları alamadık. Son üç maça bakınca çok iyi oynadık. Şansız maçlar kaybettik. Ama iyi oynadık, mücadele ettik. Bundan dolayı ümitli ve mutluyum. Kasımpaşa maçında gol yemememiz sevindiriciydi” diye konuştu.
 
Ligin ikinci yarısı için derslerini iyi çalıştıklarını söyleyen Çalımbay “İkinci yarı daha iyi olmak için neler yapabiliriz bunları planladık. İkinci yarının telafisi yok. Artık hata yapma lüksümüz de kalmadı. Evimizde oynayacağımız maçları kazanmak zorundayız. Şu an önümüzde tek maç var. Elazığ maçını en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Bu maçı kazanmayı düşünüyoruz. Sonrasında takviyelerle daha da güçleneceğiz.  Rizespor için hedef bu ilk sene ligde kalıcı olmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Transferde yüzde doksana getirdiğimiz oyuncular var. İmza atılana kadar bunların isimlerini vermem mümkün değil. Obafemi Martins transferi konuşuluyor ama bu oyuncuyu transfer etmemiz mümkün değil. Sekiz maç için gelirim demiş, bizde bunu kabul etmemiz olanaksız. O yüzden bu transferin olasılığı yok” şeklinde konuştu.

KAYNAK: (İHA)

Diğer Haberler