CENK GÜVENÇ İÇİN İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Çaykur Rizespor

CENK GÜVENÇ İÇİN İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

4 Ağustos 2013 Pazar 15:11
CENK GÜVENÇ İÇİN İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

2 yıllık anlaşma sağlanan Cenk Güvenç için 4 Ağustos Pazar 13:00'da Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesislerinde imza töreni düzenlendi.

 

 

2 yıllık anlaşma sağlanan Cenk Güvenç için 4 Ağustos Pazar 13:00’da Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baltacı ve Sportif Direktör Kerem Atılmaz da katıldı.

 

 

 

Basın mensuplarına Rizespor'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Cenk, "Hedefi olan bir takıma geldim. Süper Lig'e yeni yükselen Çaykur Rizespor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Atletico Madrid A takımında Arda ve Emre ile birlikte antrenmanlara çıkıyordum. Dünya yıldızları ile birlikte orada idmanlara çıkmam bana çok fazla katkı sağladı, kendimi geliştirdim ve tecrübe edindim. Çok iyi bir tecrübe ile Türkiye'ye döndüm" dedi.

 

 

 

Atletico Madrid'in B takımında forma giyen Almanya doğumlu stoper Cenk Güvenç 2009 yılında Gaziantepspor forması ile Süper Lig'de mücadele etti. Cenk, 11 kez Türkiye U-18 ve U-19 milli formayı giydi.

 

 

 

 

Çaykur Rizespor’un 22 numaralı formasını giyecek olan Genç yıldızımıza başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

 

AYKUT FERAH

Çaykur Rizespor Kulübü

Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü

 

Diğer Haberler