ÇAYKUR RİZESPOR'UMUZ; BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR
Çaykur Rizespor

ÇAYKUR RİZESPOR'UMUZ; BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

5 Nisan 2019 Cuma 20:30
ÇAYKUR RİZESPOR'UMUZ; BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Çaykur Rizespor'umuz, Spor Toto Süper Ligin 27. haftasında Beşiktaş ile Rize'de oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam saat 18:30'da yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Beşiktaş ile Rize’de oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam saat 18:30’da yaptığı antrenmanla devam eden Çaykur Rizespor’umuz bu akşam Çaykur Didi Stadında taktik çalıştı.

 

Antrenman ısınma ile başlayıp pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ilk bölümünde kaleciler takımdan ayrı çalıştı. Son bölümde ise çift kale maçla taktik antrenman tamamlandı.

 

Perşembe günü düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan teknik direktörümüz Okan Buruk: “Hepimiz burada olmaktan, bu takıma hizmet etmekten çok mutluyuz. İkinci yarının en iyi çıkış yapan takımlarından biriyiz. İnşallah hedeflerimizi daha da büyültüp, burada başarılı günler geçiririz.” şeklinde cevap vermişti.

 

Yeşil mavili ekibimiz; hazırlıklarına Cumartesi günü 12:00’da Mehmet Cengiz Tesislerinde yapacağı antrenmanla devam edecek. Takımımız Pazar günü 18:00’da Beşiktaş maçı hazırlıklarının son antrenmanını yapacak ve ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

 

Takımımızda an itibariyle sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Haberler