BAŞKANIMIZDAN YEŞİLÇAYSPOR BAYAN TAKIMINA DESTEK ZİYARETİ
Çaykur Rizespor

BAŞKANIMIZDAN YEŞİLÇAYSPOR BAYAN TAKIMINA DESTEK ZİYARETİ

6 Mart 2023 Pazartesi 19:06
BAŞKANIMIZDAN YEŞİLÇAYSPOR BAYAN TAKIMINA DESTEK ZİYARETİ

Başkanımız İbrahim Turgut, Rize Yeşilçayspor bayan futbol takımına destek ziyaretinde bulundu.

18 Mart’ta başlayacak TFF 3. Kadınlar Futbol Lig'inde mücadele edecek olan, Rize Yeşilçayspor bayan futbol takımına destek ziyaretinde bulunan başkanımız İbrahim Turgut, burada sporculara bir süre sohbet etti.

Lig yarışına 5. Grupta başlayacak, Yeşilçayspor, hazırlıklarını antrenör Ayça Musaoğlu yönetiminde Şenol Birol Futbol Kompleksi’nde sürdürüyor. Kulüp başkanı İdris Ocak ve yardımcı Başkan Mustafa Bayrak ile takım hakkında bir süre sohbet etti.

 Başkanımız İbrahim Turgut, burada sporcularla yaptığı kısa konuşmada; “Sizler bizim evlatlarımızsınız çocuklarımızsınız, sizlerin iyi olması için başarılı olması için elimizden gelen ne varsa onu bizler yapacağız. Hepiniz bizler için çok kıymetli, çok değerlisiniz.   Sizler bizim evlatlarımız geleceğimiz yarınlarımızsınız. Sizlerin iyi olması spor yapması kötü alışkanlıklardan uzak durması spora yönelmesi bizi çok mutlu ediyor”. İfadelerini kullandı.

Başkanımız İbrahim Turgut ile birlikte destek ziyaretine yönetim kurulu üyelerimiz Hasan Yavuz Bakır ve Recep Ali Salcı’da yer aldı.

Diğer Haberler