Atmacaların; Antalyaspor Maçı Hazırlıkları
Çaykur Rizespor

Atmacaların; Antalyaspor Maçı Hazırlıkları

5 Kasım 2019 Salı 19:36
Atmacaların; Antalyaspor Maçı Hazırlıkları

Atmacalar; Cumartesi 17.30'da Antalyaspor ile evimizde oynayacağımız maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Ligin ilk 11. haftası öncesinde, 11 puan toplayarak puan tablosunda bu haftaki rakibimiz Antalyaspor ve Denizlispor ile aynı sırayı paylaşıyoruz, 3. sıradaki Malatyaspor’la ise aramızda sadece 6 puan fark var.

 

Antalyaspor maçı için biletler Passolig gişelerinden ve https://www.passo.com.tr/ adresinden temin edilebilir.

 

Salı günü 17:00’da gerçekleşen antrenmanımız; ısınma ve ardından pas çalışmasıyla sahada başladı. 4 takımdan oluşan takımlarla dar alanda hücum-defans varyasyonlarından oluşan maçları ile son buldu.

 

Takımımızda cezalı futbolcu yok! Tedavisi yurtdışında devam eden El Kabir’in milli aradan sonra Rize’de çalışmalara başlaması bekleniyor. Galatasaray maçında sakatlanan kalecimiz Gökhan Akkan’ın tedavisi devam ediyor. Hafif sakatlığı bulunan Oğulcan Çağlayan ise fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı.

 

TFF hakem kurulu tarafından maçımızda görevlendirilen hakemler şöyle: YAŞAR KEMAL UĞURLU(Hakem),  MEHMET CEM SATMAN(1. Yardımcı Hakem).  ASIM YUSUF ÖZ(2. Yardımcı Hakem),  YALÇIN TAŞKINFURAT(Dördüncü Hakem),  ÜMİT ÖZTÜRK(VAR),  KADİR SAĞLAM(AVAR).Yaşar Kemal Uğurlu son olarak bu sezon Beşiktaş ile deplasmanda oynadığımız  maçı yönetmişti.

 

Salı günü antrenman öncesi basın mensuplarıyla bir toplantı gerçekleştiren Teknik direktörümüz İsmail Kartal "Kendi evimizde bu hafta iyi mücadele edip taraftar avantajımızı kullanarak maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Antrenmandan önce saha kenarında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mohamed Abarhoun: “Tek ihtiyacımız olan bir yenilmezlik serisi yakalamak, taraftarlarımızdan tek isteğimiz bu maça gelmeleri ve bizi desteklemeleri. İnanıyorum ki bu maçtan iyi bir skorla ayrılacağız. ” dedi.

 

Videoların tamamını https://www.youtube.com/ÇaykurRizesporKulübü resmi youtube kanalımızda bulabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Haberler