AKADEMİNİN GOLCÜSÜ
Alt Yapı

AKADEMİNİN GOLCÜSÜ

11 Ocak 2018 Perşembe 12:39
AKADEMİNİN GOLCÜSÜ



Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezin de U14 kategorisinde bulunan ve Çaykur Rizespor’un Akademi liglerinde 11 golle en fazla golü atan Musa Eren Karakaş gelecek adına olumlu sinyaller veriyor. Henüz 14 yaşında olan Musa’nın tek düşüncesi ise bu golleri A takım seviyesine çıkarak orada atabilmek. 
Musa Eren Karakaş (14) Orta Saha ve forvet..

Futbol Hayatına Nasıl Başladın?
Henüz 14 yaşındayım. Futbola aslında minikken merakım ve isteği vardı. Sürekli topla oynarmışım. Sonrasında babam beni bir kulübe yazdırdı. İlerledikçe de öncelikle Rize’de bulunan İdmanyurdun da başladım. Geçtiğimiz yıl başında da Çaykur Rizespor Akademisine alındım.

Sezonu kendi adına bir değerlendirir misin?
Buraya geçen sene başı geldim. Geçtiğimiz yıl biraz alışma dönemi yaşadım. Ama bu yıl bunu aştım. daha iyi bir konsantre yaşıyorum. Bu da sahaya yansıyor. Şu ana kadar 11 gol attım. Ama tabii bu sadece benim sayemde değil. Arkadaşlarımda buna büyük katkı veriyor. Hep beraber başarıyoruz. 

Çaykur Rizespor da hedeflerin ne?
Hedef koymak tabii ki önemli. Ama her şey sırayla.. Öncelikle burada başarılı olmalıyım. Yavaş yavaş yukarı çıkmalıyım. Ama kafamda ki tek hayal ve rüyalarımı süsleyen şey bu formayla o taraftarın önünde o golleri atmak. 

Alt yapıda Durumunuz ve imkânınız nasıl?
Ben geçen sene geldim. Ama bu yıl daha da iyi durumda. Hele birçok kulüp görüyoruz dışarıda. Onlara göre gerçekten iyi bir durumdayız. Ama yeni tesisler bizi heyecanlandırıyor. Orası olduğun da çok daha güzel olacak. 

Rizespor’da ve Dünya’da kendine aldığın futbolcular var mı?
Elbette ki var. Mesela benim gibi kanat oynayıp bol gol atan Samudio. Bende kanat oynuyorum ama gol atabiliyorum. Dünya’da izlediğim beğendiğim çok oyuncu var ama özellikle Ronaldo.

Futbol Senin için ne anlama geliyor ve amaçların ne?
Daha yaşım ufak ama futbol benim için şu an okul dışında en önemli şey. Hayallerim var bunları başarmak istiyorum. Bu hayalleri başarmak içinde çok çalışmam gerektiğini biliyorum.
 


Diğer Haberler