Rize'de Beşiktaş Kulübünü Ağırlıyoruz
Duyurular

Rize'de Beşiktaş Kulübünü Ağırlıyoruz

15 Mart 2014 Cumartesi 13:11
Rize'de Beşiktaş Kulübünü Ağırlıyoruz

Çaykur Rizespor evinde oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi Beşiktaş Spor Kulübü yöneticiler ve yetkilileri Çaykur Rizespor Kulübü yöneticileri ile bir yemekli toplantıda buluştular. İki kulüp yöneticileri maç öncesi dostluk mesajları verdi.

 Rize manzarasını en iyi gösteren dağ başı mevkiinde bir restorantta yapılan yemekli toplantıda misafirlere yöresel yemekler ikram edildi. Beşiktaş Kulübü adına toplantıya Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, teknik kadrodan yardımcı hocalar, Çaykur Rizespor’dan Başkan Vekili Halim Mete, Basın Sözcüsü Aykut Ferah ve Beşiktaş kulübü muhabirleriyle, Çaykur Rizespor muhabirleri katıldı. Toplantıya Çaykur Rizespor Başkan Vekili Halim Mete’nin anlattığı fıkralar damgasını vurdu. Misafirlere yaklaşık on dakika boyunca fıkra anlatan Mete’nin esprileri salonda bulunanları kahkahaya boğdu.



Rize’de olmaktan ötürü çok mutlu olduğunu ifade eden Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı; “Bilindiği gibi ben Rizeliyim. Bugün çok heyecanlıyım. Memleketim Rize’ye ilk defa yönetici olduğum kulübün yöneticisi olarak geliyorum. Bugün iki taraf içinde önemli olan bir müsabakaya olacak. Biz şampiyonluk için mücadele edeceğiz, Rizespor ise kümede kalma mücadelesi veriyor. İyi olan tarafın kazanmasını diliyorum. Her şeyden önemlisi sakatlıklardan uzak sorunsuz bir maç olmasını diliyorum. Ayrıca hakem hatalarının değil de güzel futbolun konuşulacağı bir maç olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 
 
Çaykur Rizespor'un Başkan Vekili Halim Mete ise “Beşiktaşlı dostlarımızı Rize’de ağırlamaktan mutluyuz. Bu ağırlama yanış anlaşılmasın sahada farklı bir ağırlama Beşiktaş’ı bekliyor. İlimizde güzel bir hava var, güzel bir maç olmasını diliyorum. İki taraf içinde önemli bir maç. İyi bir müsabaka olacak hak edenin kazanacağı bir maç olacaktır. Şiddetle üç puana ihtiyacımız var. Geçen hafta ki yaşanan hakem hatalarını gördük. Bu bir hakem faciasıydı. Buna rağmen galip geldik. Gerekli tepkimizi hafta içinde açıkladık. Umuyoruz ki bu hatalar bir daha yaşanmaz. Bugün Rize’de dostça bir ortam var. Biz her zaman centilmenlikten yana olduk. Bu böylede sürecek” diye konuştu.
 
Haber: Ajanslar

Diğer Haberler