Millilerimiz, Gurur Kaynaklarımız
Çaykur Rizespor

Millilerimiz, Gurur Kaynaklarımız

14 Kasım 2019 Perşembe 16:34
Millilerimiz, Gurur Kaynaklarımız

Amedej Vetrih, Braian Jose Samudio Segovia, Dario Melnjak, Joseph Larweh Attamah ve Oğuz Kağan Güçtekin milli takımlarına davet edildi.

Türkiye Süper Liginde sezonun ilk 11 haftası geride kaldı. Rizespor’umuzda, futbolcularımıza milli davetler gelmeye devam ediyor. Aday kadroya davet edilen futbolcularımız ve oynayacakları müsabakaların detayları şu şekilde:

 

Oğuz Kağan Güçtekin; Türkiye Ümit Milli Takımı’nın, U21 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’nde Andora ile yapacağı maçın aday kadrosuna davet edildi.

 

Dario Melnjak; Hırvatistan A Milli Futbol Takımı’nın, UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde Slovakya ve Gürcistan ile oynayacağı müsabakaların aday kadrosuna davet edildi.

 

Braian José Samudio Segovia; Paraguay A Milli Futbol Takımı’nın, Hazırlık müsabakası kapsamında Bulgaristan ve Suudi arabistan ile oynayacağı müsabakaların aday kadrosuna davet edildi.

 

Amedej Vetrih; Slovenya A Milli Futbol Takımı’nın, UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde Litvanya ve Polonya ile oynayacağı müsabakaların aday kadrosuna davet edildi.

 

Joseph Larweh Attamah; Gana A Milli Futbol Takımı’nın, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde güney Afrika ve Sao Tome ile oynayacağı müsabakaların aday kadrosuna davet edildi.

 

Gökhan Akkan; Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosuna davet edildi fakat sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

 

Nill De Pauw; Kongo A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosuna davet edildi fakat diplomatik nedenlerle takımdaki yerini alamadı.

 

Tiemoko Ismael Diomande; Fildişi sahili A Milli Futbol Takımı’nın geniş aday kadrosuna davet edildi fakat son listede yerini alamadı.

 

Tüm milli futbolcularımıza başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

      

 

 

      

 

 

 

Diğer Haberler