MİNİK KALPLER TURNUVASI BAŞLADI
Çaykur Rizespor

MİNİK KALPLER TURNUVASI BAŞLADI

4 Eylül 2019 Çarşamba 14:42
MİNİK KALPLER TURNUVASI BAŞLADI

Çaykur Rizesporumuzun 4-5 Eylül tarihleri arasında Mehmet Cengiz Tesislerinde Futbol okulları arasında düzenlediği Minik Kalpler Turnuvası başladı.

Çaykur Rizesporumuzun 4-5 Eylül tarihleri arasında Mehmet Cengiz Tesislerinde  Futbol okulları arasında düzenlediği Minik Kalpler Turnuvası başladı.

Çaykur Rizesporumuz   Minik Kalpler Projesi kapsamında bu sefer  Mehmet Cengiz Tesislerinde  futbol okullarını bir araya getirdi. Rize  ve il dışından 12 takımın katıldığı Yaz Futbol Okulları Minik Kalpler Turnuvası Mehmet Cengiz Tesislerinde yöneticilerimiz Serkan Karavin ve Sadullah Köse’nin santra vuruşuyla start aldı. 2 gün boyunca sürecek olan Turnuvaya velilerde büyük ilgi gösterirken turnuva maçları sonunda dereceye giren takımlara ödüller verilecek.  Açılış konuşmasında Yaklaşık 300 civarında minik kalbi  Mehmet Cengiz Tesislerinde  misafir ettiklerini belirten Yöneticimiz  Serkan Karavin  “ Bizim burada iki  amacımız  var ilki bu miniklere yeşil maviyi ve Rizesporumuzun sevgisini şimdiden aşılamak. İkincisi ise içinizden gelecekte o şanlı formayı giyebilecek oyuncuların çıkması ve geleceğimizi oluşturmak. Bizi en mutlu edecek şey budur. Bu tip projelere devam edeceğiz.” dedi.

 

Diğer Haberler