Çaykur Rizespor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor
Çaykur Rizespor

Çaykur Rizespor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

20 Aralık 2018 Perşembe 18:10
Çaykur Rizespor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Atmacalar Pazar akşam 16:00'da ilk yarının son maçında Trabzonspor karşısına çıkacak. Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadyumunda oynanacak olan maçın hakemi Fırat Aydınus.

 

Aytemiz Alanyaspor ve Balıkesir Baltok maçlarından sonra ara vermeden bir hafta içinde 3. maçına çıkacak olan takımımız hazırlıklarına bugün 16:00’da Mehmet Cengiz Tesislerinde Okan Buruk Yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti.

Antrenman öncesi Teknik Direktörümüz Okan Buruk basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Trabzonspor maçı öncesi takımımıza destek için gelen Rize Kent Konseyi üyeleri Okan Buruk’a çiçek verdi.

 

Koşu ve ısınmanın ardından 5’e 2 pas çalışmasıyla başlayan antrenman çift kale maçla devam etti. Tedavisi devam eden Musa Çağıran takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bugün yapılan tek idman penaltı ve şut çalışmasıyla son buldu.

 

Antrenmanı yönetim kurulu üyelerimizle beraber birçok taraftar seyretti. Antrenman sonunda taraftarlarımız futbolculara ve teknik ekibimize Laz böreği ikram etti ve fotoğraf çektirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Haberler