ÇAYKUR RİZESPOR BASIN BÜLTENİ (22.04.2014)
Çaykur Rizespor

ÇAYKUR RİZESPOR BASIN BÜLTENİ (22.04.2014)

22 Nisan 2014 Salı 18:08
ÇAYKUR RİZESPOR BASIN BÜLTENİ (22.04.2014)

Çaykur Rizespor'un 22.04.2014 tarihli açıklaması...

ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN DAHA
3 Zorlu deplasmanda alınan 3'er puanlardan sonra; sahamızda T.Konyaspor karşısında elde ettiğimiz galibiyet ve alınan 3 puan, rakiplerimizin de puan kaybettiği haftada çok daha anlamlı ve değerlidir. Takımımıza desteklerini esirgemeyen, tribünlere koşan tüm taraftarlarımıza armağan olsun.
 
DAHA HER ŞEY BİTMEDİ, REHAVETE KAPILMAK İSTEMİYORUZ
Sahamızdaki anlamlı galibiyetin ardından dünü istirahatli olarak geçiren takımımız 27 Nisan Pazar günü 19:00’da oynayacağımız FENERBAHÇE - ÇAYKUR RİZESPOR maçı hazırlıklarına başlamak için bu gün 17:00’da Mehmet Cengiz tesislerinde toplanacak. İlk antrenman 18:00'da başlayacak. Takımımız Cuma akşamı İstanbul’a giderek kampa girecektir.  Maç, Fenerbahçe’nin almış olduğu ceza nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarlar tarafından izlenebilecektir.
 
SÜPER LİGİN EN CENTİLMEN TAKIMIYIZ
30. hafta itibariyle geçen maçlarda hiçbir futbolcumuz kırmızı kart görmezken, Süper Ligde bu unvana sahip tek örnek oldu. Kağan Söylemezgiller, Koray Altınay, Ahmet Görkem Görk, Aykut Akgün ve Sercan Kaya 3 sarı kart ile ceza sınırında bulunuyorlar. Taraftarımızdan da beklentimiz, takımlarını her zaman fair play ruhu çerçevesinde desteklemeleri ve centilmenlik bakımından diğer takım taraftarlarına da örnek olmalarıdır.
 
TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR
6222 Sayılı yasa gereği Federasyonun zorunlu kıldığı PASSOLİG kartı ile maça giriş için çok sınırlı zaman olmasına rağmen kartını çıkaran ve kombinesiyle maça gelen taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ederiz. Hiç rehavete kapılmadan 32. hafta oynayacağımız Sivasspor ve ligin son haftası oynanacak olan Elazığspor maçına giriş için gereken Passolig kartlarını biran önce temin etmelerini bekliyoruz. Bu sezon alınan Passolig kartları önümüzdeki sezonlarda da geçerli olacaktır. Taraftarlarımızı bu konuya hassasiyet göstermelerini ve maçları takip edebilmek için gerekli olan bu kartı mutlaka edinmelerini önemle hatırlatırız.
 
SEZON BOYU SAKATLIKLARDAN ÇOK ÇEKTİK
Torku Konyaspor maçında sakatlanarak maçtan çıkan Kweuke’nin kasığında oluşan önceki sakatlığına benzer zorlanma, Ali Adnan’ın ise aşil tendonunda oluşan ağrılar nedeniyle Salı günü çekilecek MR sonucuna göre antrenmanlara katılacaklar. Sakatlığı düzelen Liban Abdi bu hafta takımla beraber çalışacak, Görkem ise tedbir için takımdan ayrı çalışarak antrenman yapacak.
 
ALTYAPIYA ÖVGÜ
Uzun yıllardır ilk kez Türkiye Finallerine kalıp, çeyrek finalde güçlü bir rakibini eleyerek Türkiye’nin en iyi 4 takımı arasına girmeyi başaran A2 Takımımıza, Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezinde bulunan tüm yaş kategorilerindeki teknik ekip, futbolcu ve ailelerini kutluyoruz. Bu başarılar yakın gelecekte Rizesporumuzun Altyapısı için planlanan tesisleşme ve yatırım için bizlere güç verecektir.
24 Nisan 2014 günü saat 19.00'da, Mersin-Tevfik Sırrı GÜR stadyumunda oynanacak olan Ç.Rizespor - Boluspor A2 takımları Yarı Final müsabakasına, Mersin ve civarında bulunan tüm Rizespor taraftarlarını, takımımızı desteklemeye davet ediyoruz. Hedefimiz FİNAL ve ŞAMPİYONLUK'tur..
 
------------------------------------------------
Camiamıza ve kamuoyuna duyurulur.
 
Aykut FERAH
Çaykur Rizespor Yönt.Krl.Üyesi ve Basın Sözcüsü

 

Diğer Haberler