A2 Takımının Başarısı Kutlandı
Alt Yapı

A2 Takımının Başarısı Kutlandı

4 Mayıs 2014 Pazar 17:41
A2 Takımının Başarısı Kutlandı

Spor Toto Süper Lig'de oynanacak olan Çaykur Rizespor-Sivasspor maçı öncesi Çaykur Rizespor Kulübü, A2 Ligi finallerinde tarihinde ilk kez Türkiye 3.sü olma başarısını gösteren genç takımı için bir kutlama düzenledi.

Türkiye Şampiyonası için Mersin’de çeyrek final için oynadığı ilk maçta Sivas Dört Eylül Belediyespor A2 takımını 2-0 mağlup eden ve yarı final maçında Boluspor’a 2-1 kaybederek finali kıl payı kaçıran Çaykur Rizespor A2 takımı, Tepecikspor ile oynadığı 3.’lük-4.’lük maçında rakibini 2-1 mağlup ederek Türkiye 3.’sü olmuştu.
 
Maç öncesi yapılan kutlama töreninde Çaykur Rizespor kulübü başkanı Metin Kalkavan, kulüp yöneticileri ve başarıyı elde eden futbolcular katıldı. Tek tek sahneye çağırılan oyuncular yöneticiler tarafından boyunlarına çiçek takılarak tebrik edildiler.
 
Burada bir açıklama yapan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, “Rize’nin evlatları A2 takımımız büyük bir başarı göstererek Türkiye üçüncüsü oldu. Oyuncularımızı, teknik kadromuzu ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Takviyesiz oynayarak final şansını son maçta kaybettiler. Büyük bir  başarıya imza attılar. İnşallah bu oyuncularımız başarılarıyla yukarılara çıkma imkanları olur. Bu başarıları alttaki oyunculara da örnek olmuştur” dedi.

Ayrıca daha önce 5 bin TL prim verilen A2 takımına 20 Bin TL daha prim verileceği bildirildi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diğer Haberler