Yeni Sezon Formaları Satışa Çıktı
Çaykur Rizespor

Yeni Sezon Formaları Satışa Çıktı

11 Temmuz 2016 Pazartesi 10:33
Yeni Sezon Formaları Satışa Çıktı

Çaykur Rizespor'umuzun 2016-2017 futbol sezonunda giyeceği formalar, Atmaca Spor Mağazalarında taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.

Bu sezon başında Nike ile anlaşarak yeni sezon formalarını hazırlatan kulübümüzün 2 farklı forması, Atmaca SM mağazaları ve atmacasm.com adresinde satışta. Diğer iki forma ise önümüzdeki günlerde satışa sunulacak.
Çaykur Rizespor Futbol Takımının 2016-2017 futbol sezonunda giyeceği formalar efsane çubuklu yeşil mavili forma, mavi deplasman forması, beyaz siyah forma ve pembe siyah forma olarak belirlendi.

Çaykur Rizesporumuzun iç saha formasının tasarımında, kulübümüzün yeşil-mavi çubuklu forma geleneği bozulmadı. Bu sezon Nike ile çalışmaya başlayan kulübümüzün üç farklı formasından biri beyaz ağırlıklı diğeri mavi ağırlıklı öbürü ise pembe ağırlıklı olarak öne çıkıyor. Satışa sunulması ardından formaların taraftarlar tarafından beğeni ile satın alındığı görüldü. 

Futbol Takımımızın 2016-2017 futbol sezonunda giyeceği yeni formalar, Nike’nin en ileri, yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı. 

2016-2017 sezonu Çaykur Rizespor formaları 120 TL’lik satış fiyatıyla, tüm Atmaca SMS mağazaları ve www.atmacasm.com dan kredi kartına taksit seçenekleri ile satın alınabilecek.  

Diğer Haberler