Teknik Direktörümüz İsmail Kartal Tesislerimizde Basın Toplantısı Düzenledi
Röportaj

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal Tesislerimizde Basın Toplantısı Düzenledi

20 Şubat 2020 Perşembe 17:55
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal Tesislerimizde Basın Toplantısı Düzenledi

Süper Ligin 23. haftasında Medipol Başakşehir FK ile evimizde oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarına devam eden Çaykur Rizespor'umuzda teknik direktör İsmail Kartal, bugün düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunarak medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

“Kendi taraftarımızın önünde oyuncularımızla beraber iyi mücadele eden savaşan bir takım olarak bu hafta Başakşehir maçı için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.  İnşallah bu maçtan iyi sonuçla ayrılıp aşağıdaki takımlarla aramızdaki puan farkını açıp yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz.

 

Avrupa kupalarına gitmeyi hak eden bir camiayız. Bu adım adım ve zamanla olacak, bir anda olabilecek bir şey değil.

 

Bu takımın ne kadar puan kaybettiğini insanlar unutmasın, lig genelinde Çaykur Rizespor aleyhine hakem hatasının çok. Gaziantep FK maçında geçen hafta aleyhimize verilen ikinci penaltı kararı doğru değil. Top kalçasından sekerek yerde eline geliyor. Bize çok daha netleri verilip, iptal ediliyor. Aleyhimize tereddütsüz veriliyor ama kimse bunları konuşmuyor. Beşiktaş maçında neler oldu? Biz mağlup olduk. Kimse bunları konuşmuyor. Ben konuşuyorum. Biliyorum ne olduğunu. Burada birlik olacaksak, birazcık da Rizespor'un sesini yükseltmemiz, haklarını arayarak birlikte savunmamız gerekir.

 

Burada birlik olmak gerek. Birlik olunmadığı, birlikte mücadele verilmediği müddetçe bu haftaki penaltı gibi çok penaltılar verilecek aleyhimize. Bu sezon hatalı kararlara maruz kalan, zor duruma düşen teknik direktör olarak kendimi görüyorum. Başka hiç kimseyi görmüyorum. Çaykur Rizespor, bu sezon hatalı kararlardan dolayı en çok zor duruma düşen, canı yanan takımdır. Yedi tane maçın videosu bende var. Daha ne olacak. Lig bitmeden yedi maçta aleyhinize hatalı kararlar verilmiş ise bu takımın halen 24 puanı varsa, insanların bunu düşünmesi, işe buradan bakılması lazım.”

 

 

 

Diğer Haberler