Şampiyon Hentbol Takımımız Yemekte Buluştu
Amatör Branşlar

Şampiyon Hentbol Takımımız Yemekte Buluştu

26 Mayıs 2022 Perşembe 10:38
Şampiyon Hentbol Takımımız Yemekte Buluştu

Hentbol 2021-2022 Sezonu Kadınlar 2. Ligi'nde şampiyon olan takımımız alt yapı tesisimizde düzenlenen kutlama yemeğinde buluştu. Yemekte kulüp yöneticilerimiz Serkan Karavin ve Sema Tornacı takımımıza eşlik etti.

Yöneticilerimiz sporcularımızı şampiyonluk için tebrik ederken, Atmaca SM ürünleri sporcularımıza hediye edildi.

 

Toplantı salonunda konuşan yöneticimiz Serkan Karavin; “amatör spor dallarımızda 1500’e aşkın sporcu yetiştirmenin yanında hentbol gibi dinamiğinin büyük olduğu bir spor dalında da profesyonel bir lig de mücadele etmek bizi mutlu ediyor. Ayrıca alt yapımızda yetişen sporcuların ablalarını örnek alması açısında hedef belirleyecek olması bizim açımızdan çok önemli. Amatör dallarda Avrupa şampiyonluğu, ulusal şampiyonluklar, sporcu fabrikası konumuna geldiğimizi hissediyoruz. “açıklamasında bulundu.

 

Kulüp yöneticimiz Sema Tornacı; “Takımımızda kolej havası mevcut. Bu yörenin çocukları güzel işler yapıyor. Keyif alarak Müsabakaları izledik. Gururlandık. İnşallah daha güzel başarılar alacağız. Amatör spor dalları Rizespor’umuzun gurur kaynağı “açıklamasında bulundu.

 

Sporcu ve antrenörümüzün hislerini paylaştığı programda son olarak şampiyonluk kupası ile fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Haberler