Kulübümüz ve BITEXEN Arasında Dev İşbirliği
Duyurular

Kulübümüz ve BITEXEN Arasında Dev İşbirliği

23 Kasım 2021 Salı 18:44
Kulübümüz ve BITEXEN Arasında Dev İşbirliği

Çaykur Rizespor'umuz fintek sektöründe yerini alıyor. Kulübümüzün adını taşıyan token için geri sayım başladı. RİZE Token adı altında piyasa çıkacak olan kulübümüzün kripto parası için, FinTek sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Bitexen Teknoloji A.Ş. ile bir teknoloji iş birliği anlaşması imzalandı.

Kulübümüzün İstanbul ofisinde düzenlenen imza törenine kulübümüz adına Başkan Yardımcımız Selim Selimoğlu,  Bitexen Teknoloji A.Ş. adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem katıldı.


Rizelileri ve Rizespor taraftarlarını kripto parayla tanıştırmayı hedefleyen bu anlaşma ile birlikte kulübümüze ve taraftarlarımıza çeşitli avantajların sunulması hedefleniyor.


Başkan yardımcımız Selim Selimoğlu, kulübe yeni kaynaklar oluşturma, kendi ayakları üzerinde durma ve geleceğe sağlam temeller atabilme adına RİZE Coin’i çok önemsediklerini belirterek, "Bu konuda ilklerden biri olmak gurur verici. Başarılı ve güçlü Rizespor için özveri ile çalışıyoruz. Rize Coin'in iyi bir yatırım olacağına inancımız tam. Bu iş birliği için Bitexen’e  teşekkür ediyoruz" dedi.


Bitexen Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem ise, “Çaykur Rizespor ile bu anlaşmayı yapmaktan çok mutluyuz. Bitexen olarak Çaykur Rizespor taraftarlarının RİZE tokena göstereceği ilgiden en ufak şüphemiz yok. Başkanımız  Tahir Kıran’a  gösterdiği büyük ilgi ve teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine ve işlem çeşitliliğine sahip Bitexen olarak, futbol ve kripto dünyasını birleştirmeye ve gelişmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.


Çaykur Rizespor taraftarı için geliştirilen mobil uygulama ile taraftarlarımız; anketlere katılma , transferlerle ve maça çıkan oyuncularla ilgili fikirlerini aktarma, takım ve kulüp üyeleri ile özel aktiviteler, imzalı kulüp ürünleri, maça ve kulübe özel aktiviteler, futbolcularla sahaya çıkma gibi aktivitelerle sınırlı olmamak üzere birçok aktiviteye katılabilecek.


Kulübümüz her gol attığında 530 Token, dahil olduğu lig içerisinde ilk dört sıralamasında ligi tamamlaması halinde 20,000 Token, dahil olduğu ligin şampiyonu olması halinde 1,000,000 ve özel kupa turnuvalarında şampiyon olması halinde 50,000 Token piyasalardan satın alınıp yok edilecek. Çaykur Rizespor mobil uygulaması içerisinde elde edilen gelirlerin %20’si ve NFT gelirlerinin %5’i ise RIZE Token yakımı için piyasadan geri alım için kullanılacak ve yakılacak.

 

Diğer Haberler