Atmacaların; Trabzonspor maçı hazırlıkları
Çaykur Rizespor

Atmacaların; Trabzonspor maçı hazırlıkları

1 Ekim 2019 Salı 19:44
Atmacaların; Trabzonspor maçı hazırlıkları

Atmacalar; Pazar 19.00'da Trabzonspor ile evimizde oynayacağımız maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Ligin ilk 7 haftası öncesinde, 8 puan toplayarak puan tablosunda 8. sırayı dört takımla paylaşan takımımız; 9 puanlı Trabzonspor ile Pazar günü 19.00’da Çaykur Didi stadında oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

 

Trabzonspor maçı için biletler ve sezonluk kombineler Passolig gişelerinden ve https://www.passo.com.tr/tr/ara?searchQuery=rize adresinden temin edilebilir. Bu maça özel 5. Kategori kale arkası biletler 50 TL, sezon sonuna kadar geçerli kombineler ise 122 TL. fiyatla satışa çıktı. Kombine almak için zaman daraldı, bu fırsatı kaçırmayın!

 

Salı günü 17:00’da gerçekleşen antrenmanımız; salonda kuvvet çalışmasıyla başladı. İdmanın ikinci kısmı ısınma ve ardından pas çalışmasıyla sahada devam etti. Son bölüm ise çift kale maç ile tamamlandı. Takımımızda cezalı futbolcu yok, tedavisi devam eden El Kabir antrenmana katılmazken, Umar saha kenarında takımdan ayrı yürüyüş yaptı.

 

TFF hakem kurulu tarafından maçımızda görevlendirilen hakemler henüz açıklanmadı. https://www.tff.org/Default.aspx?pageId=29&macId=207214

Salı günü antrenman öncesi basın mensuplarıyla bir toplantı gerçekleştiren Teknik direktörümüz İsmail Kartal "haftasonu; daha çok mücadele edeceğimiz, daha çok savaşacağımız, taraftarımız ve camimaız için yüreğimizi ortaya koyacağımız bir maç olacak.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Pazartesi günü antrenmandan önce saha kenarında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Barış Alıcı: “Rize şehri bir futbol şehri, taraftarımızın gücünü içerdeki maçlarda hissediyoruz, yenildiğimiz maçlarda bile inanılmaz destek verdiler. Bu Karadeniz derbisini inşallah biz alırız. ” dedi.

Videoların tamamını https://www.youtube.com/ÇaykurRizesporKulübü resmi youtube kanalımızda bulabilirsiniz.

Diğer Haberler