ZEMİNLERDE YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Çaykur Rizespor

ZEMİNLERDE YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:59
ZEMİNLERDE YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Süper Ligin son bulmasının ardından Çaykur Didi Stadın da hibrit çimi yenileme çalışmaları başlarken, Mehmet Cengiz Tesislerinde bulunan 1 nolu antrenman sahası da bakıma alınarak hibrit çim uygulamasına geçiliyor.

Süper Ligin son bulmasının ardından Çaykur Didi Stadın da hibrit çimi yenileme çalışmaları başlarken, Mehmet Cengiz Tesislerinde bulunan 1 nolu antrenman sahası da  bakıma alınarak hibrit çim uygulamasına geçiliyor.

Çaykur Didi stadında yeni sezona hazırlıklar başladı. Önceki yıllarda Türkiye’de ilk olarak Rize’de  uygulanan hibrit çim uygulaması bu sezonun son bulmasıyla zemin yenileme çalışmalarına başlandı. Öncelikli olarak stad zemini tamamen yenilenirken ardından hibrit çim yenileme işlemleri tekrarlanacak. Stad zemininde alınan olumlu karşılık nedeniyle aynı uygulama antrenman sahalarımız dada uygulanmaya başlanıyor. Mehmet Cengiz tesisleri 1 nolu antrenman sahamızda zemin sökme çalışmaları başlarken çalışmalar aralıksız sürüyor. Hem stad hemde antrenman sahası zeminleri hibrit olarak sezon öncesinde hazır hale getirilecek.

 

Diğer Haberler