Yusuf Acer'den duygusal mesaj
Çaykur Rizespor

Yusuf Acer'den duygusal mesaj

20 Ağustos 2019 Salı 13:25
Yusuf Acer'den duygusal mesaj

Yeni transferimiz Yusuf Acer sosyal medya hesaplarından kulübümüz için teşekkür, eski kulübü içinse veda mesajı yayınladı.

"CANIM AİLEM ALTINORDU'MA SESSİZ ELVEDA

Çok değerli ve de asil Altınordu Ailesi...

Hani olur ya an gelir insanın boğazı düğüm düğüm olur, hani an gelir ağlamıyorum dersin ama gözünden süzülen yaşa engel olamazsın...

İşte o anlardan birini yaşıyorum bugünlerde ben de...

Artık yol alma vakti geldi... Artık sessizce ''elveda'' deme zamanı..

Küçük yaşta kapısından ilk girdiğimde sıcak bir ''hoşgeldin'' ile karşılandığım yuvamdan, ailemden hüzünle ama gururla ayrılıyorum.

''Aile'' kavramını kullanmak kolay değildir her an her yerde. Gelişigüzel kullanılmaz o kutsal kavram. Ve ben şimdi yüksek sesle ''CANIM AİLEM ALTINORDU'' diyorum giderken.

Çocukluğumuzdan itibaren bizi evladı olarak gören ve baba şefkatiyle yaklaşan çok saygıdeğer başkanım Seyit Mehmet Özkan... Üzerimde olan tüm emekleriniz için size ne kadar teşekkür etsem de hakkınızı ödeyemem. Hakkınızı helal edin kıymetli Babamız Seyit Mehmet Özkan ! İyi ki varsınız...

Ayrıca bizlere ağabey gibi yaklaşan, her an her derdimizde sadece saha içinde değil; hep bize yardımcı olan kıymetli hocam Hüseyin Eroğlu'na da çok teşekkür ederim. Bir teşekkür de aidiyet duygusunu çok yükseklerde hisseden her an yanımızda olan Altınordu ailesinin yöneticilerine, teknik heyetine, çalışan emekçilerine ve elbette vefalı taraftarlarına:

Attığım her adımda, yaşantımın her saniyesinde Altınordu Ailesi'ni temsil ettiğimi unutmayacağımdan şüpheniz olmasın. Bu kültürü, bana öğretilen değerleri sonsuza dek yaşayacağım ve yaşatacağım.

Şimdi küçükken birlikte yola çıktığım arkadaşlarım Cengiz Ünder'in, Çağlar Söyüncü'nün gittiği yolda ilerlemek üzere kariyerimdeki ikinci önemli adımı atıyorum.

 

2019-2020 Sezonu itibariyle Süper Lig'in köklü ve güzide takımı Çaykur Rizespor için terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim. Bana bu fırsatı veren Çaykur Rizespor Başkanımız Sayın Hasan Kartal'a, teknik direktörümüz Sayın İsmail Kartal'a ve de transferimde emeği geçen tüm yöneticilerimize şükranlarımı sunarım.

Yolun sonu Avrupa olsun; yolun sonu Milli Takım olsun...

Dualarınızı esirgemeyin canım ailem..."

 

Diğer Haberler