YAVRU ATMACALAR 2. KADEMEYE HAZIR
Alt Yapı

YAVRU ATMACALAR 2. KADEMEYE HAZIR

25 Haziran 2015 Perşembe 20:20
YAVRU ATMACALAR 2. KADEMEYE HAZIR

2014 – 2015 sezonu U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları sonunda grubunu birinci tamamlayan Çaykur Rizespor U13 Takımımız 2. kademe müsabakaları için 6 takımın bulunduğu Çorum grubunda yer alacak.

Altyapı Koordinatörü ve Antrenör Ömer Tornacı yönetimindeki U13 Takımımız ile birlikte, Trabzonspor, Samsunspor, Samsun Kadıköyspor, İstanbul Avcılarspor, İstanbul Seyrantepespor ile aynı gurupta mücadele edecek. Çorum’da yapılacak maçlar 26–29 Haziran 2015 tarihleri arasında oynanacak.

Bugün çekilen kuralar sonrası, U13 takımımız, Samsun Kadıköyspor ve İstanbul Seyrantepespor ile B grubunda yer alırken ilk maçında yarın (26 Haziran Cuma)  17:30’da İstanbul Seyrantepespor ile karşılaşacak.  A grubunda ise Trabzonspor, Samsunspor ve İstanbul Avcılarspor mücadele edecek. A ve B grubunu birinci tamamlayacak takımlar grup finalinde karşılaşacak.

Karşılaşmalar sonunda grubunu birinci sırada tamamlayacak takım diğer grupların birincileriyle birlikte 4 takımın yer alacağı, eleme usulüyle oynanacak Türkiye Şampiyonluğu için finalde mücadele etme hakkı kazanacak.

 

 

Diğer Haberler