U15 LİGİNİN ASİST KRALI
Çaykur Rizespor

U15 LİGİNİN ASİST KRALI

4 Nisan 2018 Çarşamba 11:22
U15 LİGİNİN ASİST KRALI

Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezin de U15 kategorisinde bulunan ve Çaykur Rizespor'un Akademi liglerinde 25 maçta 1 gol 14 asistle liginin asist kralı olan Caner Taşkın gelecek adına olumlu sinyaller veriyor.

Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezin de U15 kategorisinde bulunan ve Çaykur Rizespor’un Akademi liglerinde 25 maçta 1 gol  14 asistle liginin asist kralı olan Caner Taşkın  gelecek adına olumlu sinyaller veriyor.

Caner Taşkın 15 Yaşında U15 Takım Oyuncusu Sol Bek

Futbol Hayatına Nasıl Başladın?

Futbol zaten her erkek çocuğun ilgi alanındadır. Bende öyle daha 7 yaşındayken topla uyurmuşum. Babamda beni Rizespor futbol okullarında başlattı ilk. Rizesporda başladım 8 yıldır da buradayım.

Sezonu kendi adına bir değerlendirir misin?

Bu renklere ve takıma 8 yıldır alışığım zaten. Bu benim için bir avantaj. Bunu ileriye getirmek amacım. Bu sezon sol bek olmama rağmen 25 maçta  1 gol ve 14 asistle oynuyorum buda benim açımdan iyi bir grafik. Ama tabii bu sadece benim sayemde değil. Arkadaşlarımda buna büyük katkı veriyor. Hep beraber başarıyoruz. 

Çaykur Rizespor da hedeflerin ne?

Hedef koymak tabii ki önemli. Ama her şey sırayla.. Öncelikle burada başarılı olmalıyım. Yavaş yavaş yukarı çıkmalıyım. Ama kafamda ki tek hayal ve rüyalarımı süsleyen şey bu formayla A takımda olmak ve bunu başarmak. 

Alt yapıda Durumunuz ve imkânınız nasıl?

Dediğim gibi 8 yıl oldu. Bunu benden iyi birisi anlayamaz. Gerçekten her türlü imkan var diğer kulüplere göre. Ama yeni tesisleri sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyoruz. O zaman her şey daha da güzel olacak.

Futbol Senin için ne anlama geliyor ve amaçların ne?

Daha yaşım ufak ama futbol benim için şu an okul dışında en önemli şey. Hayallerim var bunları başarmak istiyorum. Bu hayalleri başarmak içinde çok çalışmam gerektiğini biliyorum.

Diğer Haberler