U12 RiZE ŞAMPiYONU ÇAYKUR RiZESPOR
Alt Yapı

U12 RiZE ŞAMPiYONU ÇAYKUR RiZESPOR

16 Haziran 2015 Salı 17:02
U12 RiZE ŞAMPiYONU ÇAYKUR RiZESPOR

2014-2015 futbol sezonu U12 Lig'i Rize şampiyonu Çaykur Rizespor oldu.

İki grupta toplam 12 takımın mücadele ettiği tek devreli Rize U12 Ligi’nde, gruplarında ilk 4 sırayı alan takımlardan A Grubunda Rize Belediyespor, Çaykur Rizespor, Ardeşenspor ve Rize İdman Yurdu ile B Grubunda Çaykurspor, Fındıklıspor, Güneysuspor ve Fener Denizgücü çeyrek final oynama hakkı kazandı.

Eliminasyon sistemi ürerinden tek maçla oynanan Çeyrek final karşılaşmalarında Rize Belediyespor, Güneysuspor 5-0, Çaykur Rizespor, Fener Denizgücü’nü 6-0, Ardeşenspor, Fındıklıspor’u 3-2 ve Rize İdman Yurdu, Çaykurspor’u penaltılarda 4-3 mağlup ederek yarı finale yükselen takımlar oldu.

Yarı final karşılaşmalarında ise Rize Belediyespor, Ardeşenspor’u penaltılarda 6-5, Çaykur Rizespor ise Rize İdman Yurdu’nu 4-0 mağlup ederek finale yükselen takımlar oldu.

Derepazarı İlçe Stadında oynanan final mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Rize Belediyespor U12 takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 15’inci dakikasında Kadir ve 29’uncu dakikada Mustafa’nın attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılan Çaykur Rizespor U12 takımı Rize il birinciliği elde etti.

Müsabaka sonunda Bilal Karafazlıoğlu yönetimindeki şampiyon olan Çaykur Rizespor U12 takımımıza il birincilik kupası Gazeteci-Yazar ve TV programcısı Necati Dili tarafından verildi.

Diğer Haberler