Teknik Direktör Hikmet Karaman engelli çocuklarla kucaklaştı
Çaykur Rizespor

Teknik Direktör Hikmet Karaman engelli çocuklarla kucaklaştı

16 Aralık 2014 Salı 17:55
Teknik Direktör Hikmet Karaman engelli çocuklarla kucaklaştı

Teknik direktörümüz Hikmet Karaman Rize'de engelliler için hazırlanan “Engelsiz Sinema Günleri” etkinliğine katılarak engelli çocuklarla kucaklaştı.

Rize’de Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği ve Moroğlu Engelsiz Sinema ve Kültür Derneği tarafından “Sinema Engel Tanımıyor” isimli sosyal sorumluluk projesi engellileri sinema ile buluşturdu.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yapılan programa, Çaykur Rizesporu’muz teknik direktörü Hikmet Karaman ve yardımcısı Taşkın Güngör katıldı.

Nazik davetlerinden dolayı programı düzenleyenlere teşekkür eden teknik direktörümüz Hikmet Karaman, konuşmasını gözlerine taktığı siyah bant ile yaptı.

KARAMAN ENGELLİ ÇOCUKLARI ANTEP MAÇINA ÇAĞIRDI

Gözlerini kapatarak ilk kez konuşma yaptığını söyleyen Karaman; “Gerçekten çok farklı bir duygu bu. Çok duygulandım. Görme ve işitme engelli kardeşlerimiz ile beraberiz. Gözlerim kapalı empati yapıyorum ama zihnim açık. Beynimde bir sürü düşünceler var. Bu tür etkinlikler her zaman destek verdim vereceğimde. Buradaki arkadaşlarımızı, çocuklarımızı mutlaka antrenmanlarımızı ve maçlarımızı seyretmeye bekliyorum. Pazartesi kendi sahamızda oynayacağımız Gaziantep maçında sizleri de aramızda görmek istiyorum gerekirse yöneticilerimiz ile konuşarak bir yerde sizleri ağırlamaktan mutlu olacağız” diye konuştu.

Karaman’ın konuşması ardından engelli çocuklar kendisini uzun süre alkışladı. Kendisi ile fotoğraf çektiren bir Trabzonspor formalı engelli çocuğa Karaman; “Bak Trabzonsporlu, Çaykur Rizesporlu beraberiz kardeşiz” diyerek sarıldı.

 

Artık yasa gereği engelli taraftarlarımız da Stadyuma Passolig kartlarıyla girebilecekler. Passolig kartı olan engelliler ve Passolig kartı olan bir refakatçileri her maçtan önce biletler satışa çıkınca gişelerden ücretsiz olarak kartlarına bilet yükletip maça girebiliyor. 

 

Diğer Haberler