Rizespor Devre Arası Kamp Günlüğü
Çaykur Rizespor

Rizespor Devre Arası Kamp Günlüğü

12 Ocak 2018 Cuma 19:53
Rizespor Devre Arası Kamp Günlüğü

Çaykur Rizespor devre arası hazırlık kampını 2-13 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirecek.

13.01.2018 Cumartesi 11:00

Çaykur Rizesporumuz devre arası kampının son antrenmanını Cumartesi günü 11:00’da kampın gerçekleştiği Calista Otel sahasında yaptı.

 

Takımımız bu akşam Rize’ye dönecek ve 21.01.2018 Pazar günü saat 15:30’da Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynayacağı Grandmedical Manisaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

 

12.01.2018 Cuma 17:00

Çaykur Rizespor; Cuma günü 17:00’da Calista Sport Center futbol sahasında Kazakistan’ın Tobol takımı ile Antalya Belek’teki kampın ikinci hazırlık maçını yaptı.

Ramos ve Saadane’nin golleriyle takımımız karşılaşmayı 2-0 kazandı. Karşılaşmayı çok sayıda taraftar ile yönetim kurulu üyelerimiz izledi.

 

Yeni transferlerimiz Galip, Koray ve Vedat maçta süre aldılar.

 

 

11.01.2018 Perşembe 18:00

Çaykur Rizespor devre arası kampında son günlere girilirken antrenmanlar son sürat devam ediyor.

 

Perşembe günü sabah antrenmanını otelde aerobik yaparak geçiren takımımız akşam antrenmanını ısınma ve kuvvet çalışmasının ardından çift kale maçla tamamladı.

 

Antrenmanı izleyen yeni transferimiz Vedat Muriç’e takım arkadaşları sıcak bir karşılama yaptı.

 

Atmacalar; 12 Ocak 2018 Cuma günü saat 17:00’da Kazakistan Premier Lig ekiplerinden Tobol Kostanay ile karşılaşacak, müsabaka Calista Sports Centerda oynanacak.

 

10.01.2018 Çarşamba 18:00

Çarşamba günü de çift antrenman yapan Atmacalar akşam antrenmanında ısınmanın ardından beşe iki pas çalışması ve minyatür kalede taktiksel formlar uygulandı.

 

Antrenmanın sonunda dünkü çift kale maçın rövanşı yapıldı ve mavi takım ikide iki yaparak şampiyon oldu. Kweuke, İsmail,Ümit ve Gökhan salonda çalışırken; İsmail’in yerine mavi takımda İbrahim Üzülmez görev yaptı.

 

Yeşil Mavililer Perşembe günü sabah 10:30 ve akşam 18:00 olmak üzere 2 antrenman yapacak.

 

Çaykur Rizespor; kampın 2. hazırlık maçında 12 Ocak 2018 Cuma günü saat 17:00’da Kazakistan Premier Lig ekiplerinden Tobol Kostanay ile karşılaşacak, müsabaka Calista Sports Centerda oynanacak.

 

Akşam yemeğinde doğum günü olan Galip Güzel için pasta kesildi.

 

 

10.01.2018 Çarşamba 10:30

Rizespor’un Antalya kampında son 3 güne girilirken günde çift antrenman ile çalışmalara devam ediliyor.

 

Sabah 10:30’da ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman ikiye iki mücadele ve dar alanda dörde dört maç ile tamamlandı.

 

Kweuke salonda çalışırken Lincoln ve Koray antrenmanın ikinci bölümünde takımdan ayrı düz koşu yaptı. Kampta bulunan Yönetim Kurulu Üyemiz Yılmaz Zehiroğlu antrenmanı takip etti.

 

Atmacalar Çarşamba günü ikinci antrenmanını akşam 18:00’da yapılacak.

 

Rizespor; kampın 2. hazırlık maçında 12 Ocak 2018 Cuma günü saat 17:00’da Kazakistan Premier Lig ekiplerinden Tobol Kostanay ile karşılaşacak, müsabaka Calista Sports Centerda oynanacak.

 

09.01.2018 Salı 18:00

Devre arası kampını Antalya’da gerçekleştiren Çaykur Rizespor çalışmalarını günde çift antrenman ile devam ediyor. Salı günü 18:00’da Calista Sports Centerda başlayan antrenmana Leonard Kweuke de katıldı. Tedavisi devam eden Kweuke takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı.

 

Antrenman öncesi horon ederek motive olan takımımız ısınmanın ardından koordinasyon ve top tutma çalışması yaptı. Çift kale maçla biten antrenman 90 dakika sürdü.

 

 

 

09.01.2018 Salı 10:30

Rizespor’un Antalya kampında 8. güne girilirken günde çift antrenman ile çalışmalara devam ediliyor.

 

Dün Çaykur Rizespor ile nikah tazeleyen Koray Altınay takımla birlikte antrenmana çıktı.

 

Isınmanın ardından 11 farklı istasyon çalışmasıyla kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapan Atmacalar; 4 grup halinde oynanan minyatür kale maçla günün ilk antrenmanını bitirdi. Antrenmanda en çok golü atan takım olan Süleyman, Recep, Oğulcan, Orhan dörtlüsü şampiyon oldu.

 

Günün ikinci antrenmanı akşam 18:00’da yapılacak.

 

08.01.2018 Pazartesi 11:00

13 Ocak’ta bitecek hazırlık kampını geride bırakan Çaykur Rizesporumuz dün 2-1 kazandığı Çaykur Rizespor – Etimesgut Belediyespor hazırlık maçının ardından Pazartesi sabah 11:00’da koşu ağırlıklı bir antrenman yaptı.

 

Antrenmanın ardından Teknik Direktörümüz İbrahim Üzülmez tarafından yarım gün izin verilen futbolcularımız sinemaya giderek Cem Yılmaz’ın yeni filmini beraber izledi.

 

Takımımız Salı günü çalışmalarına sabah 10:30 ve akşam 18:00’da yapacağı antrenmanlarla devam edecek.

 

07.01.2018 Pazar 18.00

Çaykur Rizespor; Pazar günü 18:00’da Calista Sport Center futbol sahasında Etimesgut Belediyespor ile Antalya Belek’teki kampın ilk hazırlık maçını yaptı.

Recep Niyaz’ın golleriyle takımımız karşılaşmayı 2-1 kazandı. Karşılaşmayı çok sayıda taraftar ile Başkanımız Hasan kemal Yardımcı ve yönetim kurulu üyelerimiz izledi.

Atmacalar maça; Cihan Topaloğlu, Orhan Ovacıklı, Marwane Saadane, Ümit Kurt, Mehmet Uslu, Robın Yalçın, Davıde Petruccı, Braıan Jose Samudıo Segovıa, Recep Niyaz, Özgür Çek, Ozan Papaker ilk on biriyle başlarken Muhammed Alperen Uysal, Gökhan Akkan, Maurıcıo Donızetı Ramos Junıor, Emir Han Topçu, Furkan Şimşek, Galip Güzel, Lıncoln Henrıque O. Dos santos, Dhurgham Ismael D. Al-Quraıshı, Oğulcan Çağlayan, Süleyman Koç maça yedek kulübesinde başladı.

 

 

06.01.2018 Cumartesi 10:30

Rizesporumuz Cumartesi günü saat 11:00’de kamp yapılan otele ait Calista Sports Center futbol sahasında Teknik Direktörümüz İbrahim Üzülmez yönetiminde antrenmanını gerçekleştirdi. Kuvvet ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman kondisyon koşularıyla devam etti ve 90 dakika sürdü.

 

3 gündür takımla kampta olan Başkanımız Hasan Kemal Yardımcı antrenmanı basın mensuplarıyla beraber izledi.

 

Çaykur Rizespor; Pazar günü 18:00’da Calista Sport Center futbol sahasında Etimesgut Belediyespor ile Antalya Belek’teki kampın ilk hazırlık maçı oynanacak.

 

05.01.2018 Cuma 18:00

Atmacalar Antalya’da gerçekleştirdiği devre arası hazırlık kampının dördüncü gününü de çift antrenmanla geçirdi. Akşam 18:00’da başlayan günün ikinci antrenmanı Calista Sports Center futbol sahasında Teknik Direktörümüz İbrahim Üzülmez yönetiminde yapıldı ve 90 dakika sürdü.

 

Hazırlık kampında Çaykur Rizespor’un tüm antrenmanlarında sporcu performansları GPS takip sistemiyle kaydedilip istatistikler maç analiz antrenörü tarafından kayıt altına alınıyor

 

Tedavileri devam eden Süleyman ve Gökhan fizyoterapist eşliğinde salonda çalışırken, Lincoln yan top çalışmasının ardından antrenmana kondisyoner eşliğinde düz koşu yaparak devam etti.

 

Başkanımız Hasan Kemal Yardımcı antrenmanı Rizeli taraftarlarla beraber izledi. Isınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman yan top çalışmasıyla devam etti. Sabah idmanında berabere biten çift kale maçın rövanşında mavi takım galibiyet sevinci yaşadı.

 

Çaykur Rizesporumuz çalışmalarına Cumartesi günü 11:00’da yapacağı antrenman ile devam edecek. Pazar günü 18:00’da Calista Sport Center futbol sahasında Etimesgut Belediyespor ile kampın ilk hazırlık maçı oynanacak.

 

05.01.2018 Cuma 10:30

Dün kampa katılan Lincoln bu sabah ısınma ve beşe ikinin ardından takımdan ayrı çalıştı. Başkanımız Hasan Kemal Yardımcı kampı ziyaret etti.

 

 

04.01.2018 Perşembe 18:00

Çaykur Rizespor; Antalya kampının 3. gününü de çift antrenmanla geçirdi. Saat 18:00’da Teknik Direktörümüz İbrahim üzülmez yönetiminde yapılan çalışma 70 dakika sürdü.

 

Isınma ve dinamik altıya iki pas çalışmasının ardından dörtlü minyatür kale maçla antrenman son buldu. İddialı geçen maçı mavi takım kazanarak günün şampiyonu oldu. Kas ağrısı olan Süleyman ve Gökhan fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı.

 

Diğer yandan; annesinin cenazesi için Brezilya’ya giden Lincoln akşam saatlerinde kampa katıldı.

 

 

04.01.2018 Perşembe 10:30

Teknik Direktörümüz İbrahim Üzülmez; 4 Ocak Perşembe günü Çaykur Rizesporumuzun kamp yaptığı Calista otelde gerçekleşen 2018 Yılı FIFA Kokart Takma Töreni'ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF 1. Başkanvekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı ve MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile sohbet etti.

Rizeli Bakan Osman Aşkın Bak; İbrahim Üzülmez’in davetini geri çevirmeyerek yemek sonrası takımımızla sohbet etti ve başarılar diledi.

 

Takımımız sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarına Antalya’da devam ediyor. 2 Ocak’ta başlayan hazırlıklar 13 Ocak’a kadar devam edecek. 7 Ocak 2018 Pazar günü Etimesgut Belediyespor ile dostluk maçında karşılaşacak olan Atmacalar, kampın sonuna doğru ikinci bir hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

 

Günün ilk antrenmanında yo-yo kondisyon testinden geçen takımımızda; Pertrucci, Emir Han ve Özgür en yüksek skorları elde etti.

 

Hastalığı düzelen Robin Yalçın ise düz koşu ile antrenmanı tamamladı.

 

Perşembe gününün ikinci antrenmanı akşam 18:00’da yapılacak.

 

----------------------------

 

03.01.2018 Çarşamba 18:00

Çarşamba gününün ikinci antrenmanını saat 18:00’da yapan takımımız Antalya’da sağanak yağmur altında çalıştı. Isınma ve pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yapan iki gruptan beyaz takım çok çekişmeli geçen maçın galibi oldu.

 

Akşam yemeğinde doğum günü olan Özgür Çek ve 1 Ocakta doğum günleri olan Gökhan Akkan ve Alperen Uysal için pasta kesildi.

 

 

Takımımız 4 Ocak Perşembe günü gündüz 10:30 ve akşam 6’da olmak üzere iki antrenman yapacak

 

03.01.2018 Çarşamba 10:30

Atmacalar kampın 2. gününde ilk antrenmanını saat 10:30’de Calista Sports Centerda yaptı. Isınma ve çabukluk çalışmasının ardından salonda kuvvet çalışması yapan takımımız antrenmanı koşu ile bitirdi.

 

Ülkelerinden dönen Samudio, Ramos ve İsmael antrenmana katılırken Robin Yalçın gribal enfeksiyon nedeniyle dinlendirildi.

 

Günün ikinci antrenmanı akşam 18:00’da yapılacak.

 

----------------------------

 

02.01.2018 Salı 18:00

Çaykur Rizespor devre arası hazırlık kampının ilk antrenmanını 2 Ocak 2018 Salı günü saat 18:00’da Antalya’nın Belek bölgesinde bulunan Calista Otele ait Calista Sports Center futbol sahasında yaptı.

 

Teknik Direktörümüz İbrahim Üzülmez yönetiminde gerçekleşen ve 60 dakika süren antrenman ısınma ve düz koşunun ardından yapılan koordinasyon hareketleriyle son buldu.

 

Yeni transferimiz Galip Güzel ilk kez takımla çalışırken, antrenmana 12 futbolcu ve 3 kaleci katıldı.

 

Çaykur Rizespor; hazırlık kampının ikinci gününde yarın sabah 10:30 ve akşam 18:00’de olmak üzere çift antrenman yapacak.

 

----------------------------

 

Not: Kampla ilgili bilgiler bu sayfada güncellenecektir.

Diğer Haberler