RİZESPOR COŞKUSU İYİDERE'DE
Çaykur Rizespor

RİZESPOR COŞKUSU İYİDERE'DE

9 Ağustos 2019 Cuma 17:24
RİZESPOR COŞKUSU İYİDERE'DE

Çaykur Rizespor'umuz, daha önce transferini gerçekleştirdiği Barış Alıcı, Fernando Boldrin, Tarık Çetin ve Erdinç Karakaş için Başkanımız Hasan Kartal ve Teknik Direktörümüz İsmail Kartal'ında katılımıyla beraber İyidere İlçesinde imza töreni düzenledi.

Çaykur Rizespor’umuz, daha önce transferini gerçekleştirdiği  Barış Alıcı, Fernando Boldrin, Tarık Çetin ve Erdinç Karakaş için Başkanımız Hasan Kartal ve Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’ında katılımıyla   beraber İyidere İlçesinde imza töreni düzenledi.

Yönetim Kurulumuzun sezon öncesinde aldığı kararla transfer sürecinde imza törenlerini ilçelerde yapan Çaykur Rizespor’umuz bugün İyidere’deydi. Atmacalar daha önce transferlerimizi gerçekleştirip takımımıza kazandırdığımız Barış Alıcı, Fernando Boldrin, Tarık Çetin ve Erdinç Karakaş için İyidere ilçesinde  imza töreni düzenledi.  İyidere’de ilçe içerisinde düzenlenen törene Başkanımız Hasan Kartal, İyidere Kaymakamı Orhan Altun, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete,Teknik Direktörümüz  İsmail Kartal, yöneticilerimiz ve bir çok taraftarımız katıldı.

 

 

 

 

Diğer Haberler