RİZE VALİSİ KEMAL ÇEBER VE RİZE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN'DEN KOMBİNE JESTİ
Çaykur Rizespor

RİZE VALİSİ KEMAL ÇEBER VE RİZE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN'DEN KOMBİNE JESTİ

17 Temmuz 2019 Çarşamba 13:58
RİZE VALİSİ KEMAL ÇEBER VE RİZE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN'DEN KOMBİNE JESTİ

Valimiz Kemal Çeber ve Belediye Başkanımız Rahmi Metin, kulübümüze destek amacıyla yeni sezon kombine biletlerini satın aldı.

17 Temmuz 2019 Çarşamba sabahı erken saatlerde Çaykur Didi Stadyumunun yanında bulunan Atmaca Spor Mağazasına gelen Vali Kemal Çeber ve Belediye Başkanı Rahmi Metin'i yönetim kurulu üyelerimiz, tesis çalışanları , il birim müdürleri ve basın mensupları karşıladı.

Vali Kemal Çeber; "Sporu ve spor yapanları seviyorum. Herkesin spor yapmasını da isterim, mavi ve yeşilin kenti Rize'de yaşıyoruz. En sevdiğimiz renkler ise yeşil ve mavi. Ben Rize'ye geldikten sonra mavi ve yeşil tonlarda birkaç tane takım elbisem de oldu. Büyük bir keyifle de giyiyorum. İnsanların çalıştığı yerlerle bütünleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Kurum amirlerimle beraber geçen yıl maçlarda Rizespor'umuzun yanındaydık. Rize'de sayacağımız en önemli figürlerden birisi Çaykur Rizespor'dur. Bizim de bu çorbada bir tuzumuz olsun dedik. Bizim alacağımız bir kombine sembolik ama önemli bir şey olduğunu düşünüyorum. Herkesin karınca kararınca bu işe sahip çıkması gerekir."

 

Belediye Başkanı Rahmi Metin; "Rize'nin ve Çaykur Rizespor ortak noktalarımızdan en önemlisidir. Sezon öncesinde takıma sahip çıkma adına bir araya gelmek çok önemli, şehir takımları şehirleri birleştiren bir araya getiren ve bu sinerji ile şehrin diğer dinamiklerini harekete geçiren olgulardır. Böyle düşünüyoruz. Çaykur Rizespor'un başarılı olması Rize'nin başarılı olmasıdır. Çaykur Rizespor için bir aradayız. "

Başkan Yardımcımız Ali Haydar Er; "Çaykur Rizespor'a verdikleri destek için Çeber ve Metin'e taraftarlarımız ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz."

Asbaşkanımız ve Basın Sözcümüz Hasan Yavuz Bakır; "Geçen yıl satılan kombine sayısını arttırarak yeni sezondaki kombine satış hedefimiz olan 10 bin rakamını aşmak istiyoruz. Bunun ilk adımı olarak sayın valimiz ve belediye başkanımızın protokolde yerleri olmasına rağmen Rizespor'a destek ve spora gönül verenlere örnek olmak için ücreti mukabilinde yeni sezon kombinelerini satın almaları çok sevindirici. Umarız yeni sezonda bu birlik ve beraberliği genişleterek en üst seviyeye çıkarırız.

Diğer Haberler