OKUL-KULÜP PROJESİ VAN'DA
Çaykur Rizespor

OKUL-KULÜP PROJESİ VAN'DA

16 Eylül 2019 Pazartesi 14:01
OKUL-KULÜP PROJESİ VAN'DA

Çaykur Rizespor 'Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi' okulların açılmasıyla yeniden start alırken Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri kapsamında bu sefer Van Tuşba Kemal Aksur Derslikleri okulunda öğrencilere Rizespor forması hediye edildi.

Çaykur Rizespor 'Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi' okulların açılmasıyla yeniden start alırken Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri kapsamında bu sefer Van Tuşba Kemal Aksur Derslikleri okulunda öğrencilere Rizespor forması dağıtıldı.


Rize'den yönetim kurulumuz tarafından gönderilen yeşil mavili formaları gören  minik öğrenciler çok mutlu olurken formalarını giyerek hatıra pozu verdiler.

 -----------------------------------------------------------------------------------

 ÇAYKUR RİZESPOR 'MİNİK KALPLER OKUL-KULÜP PROJESİ'
2017 yılında başlatılan ve 56 okul arasından 110 minik öğrencinin lisanslı futbolcu olarak bünyemize katılmasını sağlayan“Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi”ülke çapında büyüyerek devam ediyor.

 Çaykur Rizespor’un geleceğini oluşturmak adına 2017yılında başlayan Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi; Çaykur Rizespor, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolün ardından ilk olarak Rize’de uygulandı.

Bu yıl da devam edecek olan Proje; öncelikle ilk ve orta öğretim kurumlarında uygulanıyor. Projeden sorumlu yönetim kurulu üyelerimizin katılımlarıyla yüzlerce öğrenciye öncelikle forma dağıtılırken, ardından Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezi antrenörlerimiz tarafından okullarda bulunan yetenekli öğrencilerin altyapı seçimi için turnuva maçları yapılıyor.


 

Diğer Haberler