OKÇULUK - Biz bir aileyiz projesi etkinlikleri devam ediyor
Amatör Branşlar

OKÇULUK - Biz bir aileyiz projesi etkinlikleri devam ediyor

28 Kasım 2019 Perşembe 17:30
OKÇULUK - Biz bir aileyiz projesi etkinlikleri devam ediyor

Biz bir aileyiz projesi kapsamında Yönetim Kurulu Üyemiz ve Alt Yapıdan Sorumlu Asbaşkanımız Serkan Karavin okçuluk takımımızı ziyaret etti.

 

Sporcular ile tanışan Serkan Karavin’e amatör dallar ve okçuluk dalı faaliyetleri hakkında bilgi verildi.  Antrenör ve sporcumuz eşliğinde uygulamaya katılan Asbaşkanımız; attığını vurma konusunda hünerlerini sergiledi.

 

Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Serkan Karavin; “ Amatör dallarımızda güzel bir işleyiş olduğunu biliyorduk ama bu çocuklarla yerinde tanışmak bize ayrı bir mutluluk verdi. Okçuluk gibi zor bir sporu küçük yaşta profesyonel bir şekilde öğrenen bir ekip gördük. İletişim direktörümüz ve antrenörümüzün okçuluk sporu ile ilgili gelecek planlamalarını öğrendikten sonra buradaki düzeni takdir etmemek elde değil. Amatör Dallar sorumlusu Arslan Kalkavan hocamız güzel bir işleyiş kurmuş, biz de sporcu arkadaşlarımıza ve amatör dallar ekibimize her zaman desteğimizi yineliyoruz. "

 

Çaykur Rizspor Okçuluk Takımı 30 sporcusuyla faaliyetlerine Yeni Şehir Kapalı Spor Salonu okçuluk merkezinde devam ediyor. Performans grubumuz 9 okçusuyla 11 Aralık’ta Samsun’da düzenlenecek Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Haberler