MİNİK KALPLER PROJESİ START ALDI
Amatör Branşlar

MİNİK KALPLER PROJESİ START ALDI

15 Aralık 2017 Cuma 16:34
MİNİK KALPLER PROJESİ START ALDI

Çaykur Rizespor Minik Kalpler Okul Kulüp Projesi Başkanımız Hasan Kemal Yardımcı'nın katılımıyla başladı.

Çaykur Rizespor Minik Kalpler Okul Kulüp projesi start aldı. Çaykur Rizespor’un geleceğini oluşturmak adına planlanan Çaykur Rizespor Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi Başkanımız Hasan Kemal Yardımcı’nın katılımıyla başladı.

Çaykur Rizespor Minik Kalpler Okul Kulüp Projesi Başkanımız Hasan Kemal Yardımcı’nın katılımıyla başladı. İlk olarak 15 Aralık Cuma günü 14:30’da Şevket Yardımcı İlk Öğretim okulundan başlatılan proje Rize merkez ve ilçelerinde 57 okulda sürdürülecek. Proje’nin başlangıcına Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ile Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çelik Altyapı yöneticisi Serkan Karavin, Habip Agun, Sadullah Köse ile Altyapı Genel Koordinatörü Recep Akyıldız Yöneticiler Süleyman Basa ve Hasan Yavuz Bakır katıldı. Ayrıca altyapıdaki bütün teknik birimler ve antrenörlerimiz de takip etti.

Projenin başlangıcı öncesinde bir konuşma yapan Altyapı Yöneticisi Serkan Karavin, amaçlarının sporu geniş kitlelere yaymak, çocukları futbolla tanıştırmak, Çaykur Rizespor sevgisini aşılamak ve kulübümüze yetenek havuzu oluşturmak olduğunu belirterek “.Bu gün burada Çaykur Rizespor Kulübü, Rize Valiliği, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokolle Okul Kulüp Projemizi hayata geçiriyoruz. Kulüp Başkanımız Sayın Hasan Kemal Yardımcı; bu tür çalışmalara çok önem veriyor. Kendilerine şükranlarımızı sunuyorum. Bu projede bizlere destek olan Valiliğimize, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüze, Milli Eğitim İl Müdürlüğümüze, öğretmen ve velilerimize, ayrıca geleceğimiz olan siz değerli çocuklarımıza teşekkür ediyoruz. Bu yıl içerisinde 50’nin üzerinde okulda organizasyon yapmayı düşünüyoruz. En az 5 bin çocuğumuzu futbolla tanıştırma hedefindeyiz. Bizim kulüp olarak da en önemli görevlerimizden biri geniş kitleleri spora yönlendirmektir ”diye konuştu.

ÇAYKUR RİZESPOR KULÜBÜ

Diğer Haberler