MAÇA NASIL GİRERİM?
Çaykur Rizespor

MAÇA NASIL GİRERİM?

18 Nisan 2014 Cuma 15:54
MAÇA NASIL GİRERİM?



KOMBİNESİ OLANLAR HEMEN MAÇA!

2013-2014 futbol sezonu Çaykur Rizespor kombinesi olanlar sezon sonuna kadarki bütün iç saha maçlarına PASSOLİG kartına ihtiyaç duymadan girebilecekler.

 

 

RİZE MERKEZDE PASSOLİG DAĞITIM NOKTASI AÇILDI

Artık Stadyumlara girişte bulundurulması yasal olarak zorunlu olan PASSOLİG kartınızı Rize merkezde Atatürk heykeli yanındaki turizm bürosunda ve Rize Yeni Şehir Stadyumunda hizmet veren PASSOLİG dağıtım noktalarından kimliğinizi göstererek 15 TL karşılığında kolayca alabilirsiniz. Kartınız 2014-15 sezonunun sonuna kadar geçerli olacaktır.

Dikkat: 7 yaş ve üzeri çocuklar da stadyuma sadece E-BİLET yüklenmiş PASSOLİG kartlarıyla girebilecek. Resimli kimliği olmayan çocukların kart alırken yanlarında kimlikleriyle beraber vesikalık fotoğraf getirmeleri gerekmektedir.

PASSOLİG kartınızı alınca istediğiniz tribünden koltuk seçimi yaparak ÇAYKUR RİZESPOR - TORKU KONYASPOR maçı için E-BİLET (Kale Arkaları 1 TL, Maraton 5 TL) yükletebilirsiniz.

 

 

 

 

KARTI BEKLEMEYE GEREK YOK passolig.com.tr VAR!

Heykel ve Stadyumdaki dağıtım noktalarına gitmeden PASSOLİG kartı çıkarmak için www.passolig.com.tr adresine girip istediğiniz vesikalık fotoğrafınızı yükleyerek kart başvurusunda bulunabilirsiniz.

Kart başvurunuz kabul edilir edilmez www.passo.com.tr adresinden, heykel ve stadyum gişelerinden istediğiniz tribün ve koltuğu seçerek ÇAYKUR RİZESPOR - TORKU KONYASPOR maçı için E-BİLET (Kale Arkaları 1 TL, Maraton 5 TL) yükletebilirsiniz.

Maç gününe kadar kartınız kurye ile adresinize teslim edilmese bile, maç günü 09.00’dan itibaren stadyumda size ayrılan özel gişeden beklemeden ve hiçbir ücret ödemeden sadece kimliğinizi göstererek geçici PASSOLİG kartınızı (tek geçişlik pass) alarak kolayca maça girebileceksiniz.

 

Maç günü stadyum gişelerinden PASSOLİG kart başvurusu alınmayacak, sadece heykel dağıtım noktasından PASSOLİG kartı temin edilebilecek. Bu sebeple, taraftarlarımızın stadyuma girmek için gereken PASSOLİG Kart’ını önceden almaları büyük önem taşımaktadır.

 

 

Diğer Haberler