KADIN MECLİSİ BAŞARI DİLEDİ
Çaykur Rizespor

KADIN MECLİSİ BAŞARI DİLEDİ

27 Şubat 2015 Cuma 12:14
KADIN MECLİSİ BAŞARI DİLEDİ

Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman'ı ziyaret etti.

Cumartesi 16:00'da oynanacak Eskişehirspor maçı öncesinde tesislere ziyarette bulunan Kadın Meclisi takımımıza başarı ve şans diledi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi, Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman’a yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Oldukça samimi ve içten bir sohbet havasında geçen ziyarette Rize’nin turizm değerlerinden tarihine, sosyal ve kültürel yaşamından şehrin tanıtımına kadar birçok konu ele alındı. Rizeli hanımlar olarak takımımıza nasıl daha fazla destek olabiliriz konusunda Hocamızın fikir ve önerileri alındı. Şehirle ve halkla sürekli iç içe olan bir takımın taraftarları olarak stadımızı doldurmamız gerektiği konuşuldu.

Meclis çalışmalarını çok faydalı bulan Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman, kendi programlarıyla çakışmayan tüm Kadın Meclisi etkinliklerine katılacağını ifade etti.

Kent Konseyi Kadın Meclisi, Çaykur Rizespor’umuzun bütün maçlarında yanında olacaklarını, bu hafta Cumartesi günü saat 16:00’daki Eskişehirspor maçına ve bundan sonraki bütün maçlarımıza özellikle hanımlar olmak üzere; tüm şehri takımımıza daha fazla sahip çıkmak adına Yeni Rize Şehir Stadyumuna beklediklerinin mesajını verdiler.

Diğer Haberler