İlk ikiyi kovalayacağız!
Çaykur Rizespor

İlk ikiyi kovalayacağız!

8 Nisan 2012 Pazar 22:55
İlk ikiyi kovalayacağız!

Tff 1. Lig'de 8 Nisan Pazar günü sahasında Karşıyaka'yı ağırlayacak olan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Giray Bulak, Karşıyaka maçını kazanarak ilk iki şansını kovalayacaklarına inandığını söyledi.

Bulak, takımının Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, maçın kolay olmayacağını belirterek, "Karşıyaka iyi bir takım ve iyi bir teknik ekibe sahipler. İşimizin kolay olmayacağı bir maç oynayacağız. Kazanmak bizim için çok önemli. Karşıyaka maçını kazanarak ilk iki şansımızı kovalayacağımıza inanıyorum. Sezon sonuna kadar ilk ikiyi kovalayacağız" dedi.

Rakiplerinin ilk 6 takım içerisinde yer almak için karşılaşmaya büyük önem vereceğini ifade eden Giray Bulak, "Bizim de ilk iki takımdan kopmamak için çok değer verdiğimiz bir maç. Her iki takım içinde hedef maçı. Puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Futbolcularımızla konuştuğumuzda sadece oynayacağımız haftaya odaklanmak istediğimizi belirtiyoruz. Bu bizi daha az yoruyor. Oynayacağımız her maça şampiyonluk maçı olarak bakıyoruz" diye konuştu.

İyi niyetli Oyunculardan kurulu bir takım olduklarını vurgulayan Bulak, şöyle devam etti: "Özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefi hak eden Oyunculardan kuruluyuz. Mental, fizik ve kişilik olarak iyi Oyuncularla çalışmak beni memnun ediyor. Arkadaşlık ve birbirine bağlılık bizi hedef için umutlandırıyor. Kulüp yönetiminin iyi niyeti, koyulan hedeflere yürümemizi kolaylaştırıyor."

Çaykur Rizesporlu futbolcu Fahri Tatan ise ligde geride kalan 6 haftada 4 maçı kendi sahalarında oynayacaklarını anımsatarak, şunları söyledi: "Maalesef iç saha maçlarında bir türlü istediğimiz çıkışı yakalayamadık. Ancak, son iç saha maçını kazanmamız üzerimizdeki baskıyı atmamızı sağladı. Kalan maçları kazanmak istiyoruz, bunun için taraftar desteğine ihtiyacımız var. Zaten yeterince taraftar gelmiyor. Gelen taraftarların yarısı da olumsuz tezahürat yapınca etkileniyoruz. Kalan maçlarımızda destek bekliyoruz. Sezon sonu hep birlikte Süper Lig sevinci yaşamak için taraftarımız bizi desteklesin."

Öte yandan, sakatlığı süren Bikoko, idmanda koşu yapmakla yetindi.

Diğer Haberler