İLAN VERİLECEK BASIN LİSTESİ KRİTERLERİ
Çaykur Rizespor

İLAN VERİLECEK BASIN LİSTESİ KRİTERLERİ

2 Ekim 2014 Perşembe 16:16
İLAN VERİLECEK BASIN LİSTESİ KRİTERLERİ



 Çaykur Rizesporumuza ve Rizemize Hizmet Eden Çok Değerli Basın Mensupları,

Rizespor Futbol Yatırımları San ve Tic. A.Ş.’nin 23 Kasım 2013 tarihli 138 nolu yönetim kurulu kararına istinaden kulüple ilgili özel gün, bayram, yılbaşı tebrikleri için verilecek ilan ücretleri hakkında tüm basın mensuplarına eşit mesafede olduğumuzu belirtmek, ayrıcalıklı tutumları ve suiistimalleri ortadan kaldırmak amacıyla bütçemize göre aşağıda bildirdiğimiz fiyat kriterlerinde ilan vereceğimizi duyurmak isteriz.

Çaykur Rizespor Kulübü olarak, spora ve Çaykur Rizespor’a hizmet etmeyi şiar edinmiş basın mensuplarının çalışmalarını beğendiğimizi ifade etmek isteriz. Çaykur Rizespor Kulübü’nün gelişmesine katkı sağlayacak değerli basın mensuplarının talep etmeleri halinde maddiyat içermeksizin her türlü haber, fotoğraf, kayıt veya bilginin kurumumuz tarafından temini sağlanacaktır.

 

Çaykur Rizespor Kulübü başta Rizemizi ve kulübümüzü geliştirmek amacıyla çalışmalarını herkese açık ve şeffaf yürütmektedir. Bu kararı almamızın kaynağı yönetim kurulumuzun ilk ilkesi şeffaflığı korumak olduğudur.  Kulübümüzün kalkınması için basın mensuplarının verdiği emeğe tekrar teşekkür eder, saygılar sunarız.

 

Çaykur Rizespor Kulübü

Yönetim Kurulu

 

İLAN VERİLECEK BASIN LİSTESİ KRİTERLERİ

2 Yerel Televizyon

Maksimum 5 Adet Bölgesel Gazete (Basın İlan Kurumu’ndan Tirajı 1.500’ün üzerinde olan gazeteler)

Rize İçinde Yayın Yapan 5 Adet Gazete (Kulübümüze gazetesini bırakan ve sporla ilgili sayfalarında geniş yer veren gazeteler tercih edilecek)

Rize İçinde Haber Sitesi Olarak Yayın Yapan 5 İnternet Sitesi (Haber sitelerinin tıklanma sayılarına bakılacak)

 

 

Diğer Haberler