HEDEF 53 BİN FORMA
Çaykur Rizespor

HEDEF 53 BİN FORMA

11 Haziran 2019 Salı 15:02
HEDEF 53 BİN FORMA

Çaykur Rizepsor kulübü olarak geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısın da başlattığımız “ HEDEF 53 BİN FORMA” projesi hızla devam ediyor. Şu ana kadar Atmaca SM'de satılan ve Minik kalpler projesi ile öğrencilerimize ulaştırılan toplam forma sayısı ise 22 bin Sekiz yüz.

Çaykur Rizespor kulübü olarak geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısın da  başlattığımız “ HEDEF 53 BİN FORMA” projesi hızla devam ediyor. Şu ana kadar Atmaca SM’de satılan  ve Minik kalpler projesi ile öğrencilerimize ulaştırılan toplam forma sayısı ise  22 bin Sekiz yüz.

Geçtiğimiz sezon devre arasında başlatılan “ HEDEF 53 BİN FORMA” projesi aralıksız devam ediyor. Proje başladığında bir çok Belediye ve sivil toplum örgütlerinin de toplu alımlar gerçekleştirerek destek verdiği organizasyona özellikle sponsor firmaların katkılarıyla da üretilen yeşil mavili formalarımızı okullarda bulunan öğrencilere hediye ediyoruz. Bu bağlamda Atmaca SM ve Minik Kalpler Projesinde satılan ve dağıtılan forma sayısı 22 Bin 800’e ulaşırken yeni sezon öncesinde bu sayıyı 53 Bine ulaştırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan As Başkan ve Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır hedeflediğimiz noktayı hemen hemen yarıladıklarını belirterek “ Bu proje gerçekten Rize ve Rizespor için önemli. Biz Yeşil Maviyi en ufaktan en büyüğüne ulaştırmak amacındayız. Taraftarlarımız da gerçekten geçmişte hiç olmadığı kadar forma satışına önem veriyorlar. Ama özellikle bu sezon daha fazla bir satış bekliyoruz. Sezon öncesinde hem storeden formasını alsınlar hem de kombine biletlerini yükletsinler. Birlikte olursak başarılı oluruz” dedi.

As Başkan ve Alt Yapıdan sorumlu olan aynı zamanda Minik Kalpler Projesinin Koordinatörlüğünü de yürüten yöneticimiz Serkan Karavin ise okullarda yaptıkları çalışmalara değinerek “ Ligin ikinci yarısıyla beraber bir çok ilçe, köy ve mahallede okulları gezdik. Şu an kadar forma sponsorlarımız tarafından bize ulaştırılan yaklaşık 15 bine yakın formayı minik öğrencilerimize dağıttık. Onların yüzlerinde o mutluluğu görmek güzel. Onları şimdiden yeşil maviye alıştırmak güzel. İnanıyoruz ki onlarda büyüdükçe bu sevgiyle beraber takımımıza daha büyük destek olacaklar. Ama daha işin yarısındayız. Okullar ara veriyor. Yeni sezonda okullarda açıldığında hiç durmadan forma dağıtımına devam edeceğiz. Hedefimiz 53 bin formayı Rize’nin her köşesine ulaştırmak” dedi.

 

Diğer Haberler