HAZIRLIK MAÇI ÇAYKUR RİZESPOR 2 2 ANTALYASPOR
Çaykur Rizespor

HAZIRLIK MAÇI ÇAYKUR RİZESPOR 2 2 ANTALYASPOR

12 Temmuz 2018 Perşembe 22:31
HAZIRLIK MAÇI ÇAYKUR RİZESPOR 2 2 ANTALYASPOR



2018-2019 Sezonu hazırlıklarına Erzurum’da devam Çaykur Rizespor’umuz ilk hazırlık maçında Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Süleyman, Saadane ve Gökhan’ın hafif sakatlıkları sebebiyle yer almadığı karşılaşmaya Yeşil-Mavililerimiz, maça Cihan, Fınk, Ramos, Talbi, Mehmet, Petruccı, Ali, Oğulcan, Mustafa, Samudıo ve Vedat on biriyle başladı.

İkinci yarının değişik dakikalarında, Koray, Orhan, Emir Han, Abdullah, Çınar, Recep, ile ilk kez A takımımız ile kampta bulunan Altyapı oyuncularımız Alperen Eskiçırak ve Eren Karadağ forma şansı buldu.

Maçın 20. dakikasında Vedat’ın ceza sahası içerisinde düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını kullanan Samudıo takımımızı 1-0 öne geçirdi. 35. dakikada Antalyaspor kullanılan serbest vuruş sonrası Yekta ile eşitliği sağladı. İlk yarı 1-1 sonuçlandı.

İkici yarıda baskılı oynayan Çaykur Rizespor’umuz 75. dakikada Orhan’ın ortasında Vedat kafa vuruşuyla 2-1 öne geçti. Bitime 5 dakika kala Antalyaspor, Doukara ile 2-2 beraberliği sağlarken maçta bu skorla sona erdi.

 

Diğer Haberler