Gazişehir Gaziantep FK Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor
Çaykur Rizespor

Gazişehir Gaziantep FK Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

19 Eylül 2019 Perşembe 19:32
Gazişehir Gaziantep FK Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Atmacalar; Pazar 14:00'da Gazişehir Gaziantep ile evinde oynayacağı maçın hazırlıkları tamamlayarak kampa girdi

Ligin ilk 4 haftasından sonra puan cetvelinde ikinci sıraya yerleşerek son yılların en iyi başlangıcını yapan takımımız; Pazar günü 14:00’da Gazişehir Gaziantep ile Çaykur Didi stadında oynayacağı maçın hazırlıkların tamamladı.

Maç için biletler ve sezonluk kombineler Passolig gişelerinden ve https://www.passo.com.tr/ adresinden temin edilebilir.

 

Cumartesi günü 12:00’da başlayan antrenmanımız; ısınma ve ardından pas çalışmasıyla devam etti. Son bölüm ise sut çalışması ile tamamlandı. Takımımızda cezalı futbolcu yok, tedavisi devam eden El Kabir antrenmana katılmadı. 

TFF hakem kurulu tarafından maçımızda görevlendirilen hakemler ise şöyle: SERKAN TOKAT(Hakem), CANDAŞ ELBİL(1. Yardımcı Hakem), BİLAL GÖLEN(2. Yardımcı Hakem), MUSTAFA AYDIN(Dördüncü Hakem), BAHATTİN ŞİMŞEK(VAR) ve ÇAĞDAŞ ALTAY(AVAR).

Çarşamba günü antrenman öncesi basın mensuplarıyla bir toplantı gerçekleştiren Teknik direktörümüz İsmail Kartal " Herkes şunu bilsin ki: Çok çalışıyoruz. Tehlikeli bir ligdeyiz fakat biz her maça üç puan için çıkarız.” şeklinde açıklamalarda bulundu. videonun tamamını https://www.youtube.com/ÇaykurRizesporKulübü resmi youtube kanalımızda bulabilirsiniz. 

 

 

 

 

Salı günü antrenmandan önce saha kenarında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aminu Umar: “Taraftarımızla aynı hayalleri paylaşıyorum. Daha önce oynama fırsatı bulduğum Avrupa kupasında, bu kez Rizespor’la olmak istiyorum. Odaklanarak sıkı çalışmaya devam edersek, bu mümkün.” dedi.

 

 

 

Diğer Haberler