GÜRSEL AKSEL'İ RAHMETLE YAD EDİYORUZ
Çaykur Rizespor

GÜRSEL AKSEL'İ RAHMETLE YAD EDİYORUZ

17 Mart 2020 Salı 10:53
GÜRSEL AKSEL'İ RAHMETLE YAD EDİYORUZ

Türk futbolunun unutulmaz futbolculardan, eski teknik direktörümüz Gürsel Aksel'i anıyoruz.

13 EKİM 1978 TARİHİNDE RİZE'DEKİ AKARYAKIT İSTASYONU PATLAMASINDA HAYATINI KAYBEDEN TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ GÜRSEL AKSEL’İ RAHMETLE YAD EDİYORUZ

1978 yılında Rize'deki bir benzin istasyonunda oluşan patlama ve çıkan yangında hayatlarını kaybedenlerin ölüm yıl dönümleri 13 Ekim.

Türk futbolunun unutulmaz, beyefendi kimliği ile tanınmış, efsane futbolculardan Gürsel Aksel; futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olarak Türk futboluna hizmet vermeye başlamıştı.

Çaykur Rizespor'la anlaşan teknik direktör Gürsel Aksel kurduğu güçlü kadroyla takımını o sezon şampiyonluğa oynatıyordu. Ne yazık ki; Rize'deki akaryakıt istasyonunun o korkunç patlaması sonucunda hayatını kaybetmiş, takımının şampiyonluğunu görememişti.

Fakat Gürsel Aksel hocanın öğrencileri 2. Türkiye Liginde şampiyon olarak 1. Lige çıkmıştı ve bu şampiyonluğu Gürsel hocalarına hediye etmişlerdi.

Gürsel Aksel'le birlikte o gün hayatlarını kaybedenleri, ahirete göçen Çaykur Rizespor'da görev yapan eski yönetici, teknik adam ve futbolcuları bir kez daha rahmetle yad ediyoruz.

 

ÇAYKUR RİZESPOR KULÜBÜ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Haberler