Erhan Şentürk ile 1 yıılık sözleşme imzalandı
Çaykur Rizespor

Erhan Şentürk ile 1 yıılık sözleşme imzalandı

24 Temmuz 2012 Salı 18:36
Erhan Şentürk ile 1 yıılık sözleşme imzalandı

ÇAYKUR RİZESPOR, ERHAN ŞENTÜRK Transferini Gerçekleştirdi!

 

 
ÇAYKUR RİZESPOR BASIN BÜLTENİ
 
ÇAYKUR RİZESPOR, ERHAN ŞENTÜRK Transferini Gerçekleştirdi !
 
Erhan ŞENTÜRK : (1989, Eminönü/İSTANBUL doğumlu)
2000 - 2008 tarihleri arası GS'nın altyapısında oynadı. 2008 tarihinde Galatasaray SK teknik direktörü Michael Skibbe tarafından A takıma alındı. İlk maçına TFF Süper Kupa mücadelesi olan Kayserispor Kulübü karşısında verdi. 2008-09 sezonunda Diyarbakırspor takımına kiralandı. Galatasaray ile 3 yıllık profesyonel anlaşma sağlamıştır. 2010 yılında Denizlispor'dan alınan Çağlar Birinci'ye karşılık olarak verilmiştir. Ama Denizlispor ile anlaşma tam olarak sağlanamamamıştır. Bunun üzerine 2010-11 sezonu için 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'a kiralık verilmiştir.
2011-12 sezonun yaz transfer döneminde 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'ya kiralanmıştır. 2012-2013 sezonu için Ç.Rizespor’la 1 yıllığına anlaşma imzalamıştır.
 
Transfer komitesi başkanı Koray DENİZ’in Erhan ŞENTÜRK’le ilgili görüşleri şu şekildedir :
Erhan 3 yıldır transfer listemizde olan, takip ettiğimiz başarılı bir futbolcudur. Geçtiğimiz sezon performansı düşük olmuştur. Kendisinin daha önce yakaladığı çıkışa Çaykur Rizespor’la ulaşacağına inancım tamdır. Hocamız KORUKIR’ın KARTALSPOR’da verimli ve uyum içerisinde çalıştığı, yetenekli ve başarıya hasretlenmiş bir oyuncudur. Bir yıllık anlaşma imzaladık. Camiamıza ve kulübümüze hayırlı olmasını dilerim.
 
Yeni transferimiz Erhan ŞENTÜRK’de duygularını şu şekilde ifade etmiştir:
Çaykur Rizespor’a arzu ve istekle geldim. Diğer takımlardan gelen tekliflere rağmen Ç.Rizespor’dan haber bekledim. Sabretmemin meyvesini de aldım. Özlenen şampiyonluğa tek yürek olup, beraberlik içinde ulaşacağız. Hedefimiz direkt olarak Süper Lig’e çıkmaktır. Daha önce de birlikte olduğumuz arkadaşlarımızla bu başarıyı yakalayacağız. Bana güvenen hocam ve büyüklerime teşekkür ederim. Çaykur Rizespor’a layık futbol oynayacağım.”
  
 --------------------------------------------------------------------------------------------------

Camiamıza ve kamuoyuna duyurulur.
Aykut FERAH
Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü
 

Diğer Haberler