Değerli Beden Eğitimi Hocamız;
Çaykur Rizespor

Değerli Beden Eğitimi Hocamız;

1 Aralık 2015 Salı 16:13
Değerli Beden Eğitimi Hocamız;



Değerli Beden Eğitimi Hocamız;

Çaykur Rizespor Kulübü yönetim kurulu olarak bu yıl toplumsal sorumluluk adına başlatılan projede yaklaşık 30 branşta spor dalını hizmete açtık. Şu an 123'ü lisanslı 294'ü lisanssız olmak üzere, büyütme halinde olduğumuz 11 altyapı futbol takımımızda yer alan 230 sporcu ile birlikte toplam sporcu sayımız 647’ye ulaşmıştır.

Hayalimiz; ilimizdeki çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarını sağlamak, onları yetiştirip, profesyonel alanlarda ilimizi temsil etmelerine yardımcı olmaktı. Rizeli gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sağlıklı bir nesil yetiştirmek için sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğümüz amatör branşları faaliyete geçirdik.

Bu yüzden değerli Beden Eğitimi Hocalarımızdan Çaykur Rizespor’un Spor Elçileri olmalarını rica ediyor ve destek bekliyoruz. Ayrıyeten bugüne kadar neler yaptığımızı ve neler yapabileceğimizi beraber ileride bir araya gelerek sizlerin de, görüş ve fikirlerini almak istiyoruz.

Proje kapsamında sizleri Çaykur Rizespor’un Rize’de oynayacağı futbol maçlarına davet ediyoruz.  Kart ve Bilet ücretiniz kulübümüz tarafından karşılanacak.

Saygılarımla

Çaykur Rizespor Kulübü

Yönetim Kurulu Adına

 

Metin KALKAVAN

Başkan

 

Not: Ücretsiz Passolig almak isteyen Beden Eğitimi Hocamız kimlik fotokopisi, vesikalık fotoğraf, cep telefonu numarasını Kulübümüze veya Rize merkez Tuzcuoğlu Memişağa parkında bulunan Passolig gişesine teslim edecektir.

 

Projenin koordinatörü iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

Telefon: (+90 464) 226 19 01 PBX - FAKS : (+90 464) 226 19 11

E-Posta:  iletisim@caykurrizespor.org.tr

 

 

Diğer Haberler